Test Συνεργείων
Τι δεν σας έχουν πει
Short Videos

Το ψηφιακό Vitara Sport της εικόνας υιοθετεί την Champion Υellow βαφή που Swift Sport.

Γίνεται Sport το Suzuki Vitara;

30/8/2018

Αυτή είναι η πρόταση της X-Tomi Design για το πως θα μπορούσε να μοιάζει ένα Suzuki Vitara Sport. Πώς σου φαίνεται;

Mε το Suzuki Swift να λαμβάνει και έκδοση Sport, οι ανεξάρτητοι σχεδιαστές της X-Tomi Design δεν άργησαν να πάρουν την κατάσταση στα χέρια τους και να προσπαθήσουν να παρουσιάσουν στο κοινό πως θα μπορούσε να μοιάζει μια έκδοση Sport και για το Vitara SUV.

Όπως μπορείτε και εσείς πολύ εύκολα να αντιληφθείτε, το ψηφιακό Vitara Sport της εικόνας υιοθετεί την Champion Υellow βαφή που Swift Sport αλλά και αρκετές άλλες διαφοροποιήσεις στην εξωτερική του εμφάνιση. Το μάτι πέφτει αμέσως στην κυψελωτή γρίλια, τα διαφορετικά χαμηλά φώτα ομίχλης, τις μεγαλύτερες και καινούριες ζάντες αλουμινίου ενώ τέλος, έχει μειωθεί σημαντικά η απόσταση του από το έδαφος.
 
Σε ό,τι αφορά την παλέτα των μηχανικών συνόλων τα μοτέρ που θα μπορούσαν να εξοπλίσουν το Vitara Sport δεν είναι πολλά. Η μόνη σοβαρή υποψηφιότητα είναι ο 4κύλινδρος 1.400άρης Boosterjet κινητήρας που βρίσκεται ήδη στην οικογένεια κινητήρων του μοντέλου (αλλά και του Swift Sport) και αποδίδει 140 άλογα. Το πρόβλημα που προκύπτει είναι ότι με αυτό το μοτέρ το Vitara χρειάζεται περίπου 10,2 δευτερόλεπτα να επιταχύνει από στάση μέχρι τα 100 χλμ./ώρα, χρόνος απαγορευτικός για ένα μοντέλο που θα έχει όνομα και χαρακτήρα Sport.
 
Eσείς τι λέτε; Αξίζει να προστεθεί μια έκδοση Sport στο Suzuki Vitara;

Ακολουθήστε το Αutoagora στο Google News. Bρείτε όλες τις ειδήσεις