Test Συνεργείων
Τι δεν σας έχουν πει
Short Videos

Υπενθυμίζουμε πως η παλέτα των μηχανικών συνόλων της εργοστασιακής Σειράς 8 coupe απαρτίζεται από δύο επιλογές μία στην βενζίνη και μια στο diesel.

Η 8άρα BMW «τσιτωμένη»

16/11/2018

Αυτή είναι η πρώτη εικόνα από το βελτιωτικό πακέτο που ετοιμάζει η Prior Design για τη νέα Σειρά 8 coupe. Δείτε την.

Η νέα ΒΜW Σειρά 8 δεν έχει πολύ καιρό που μπήκε στην γραμμή παραγωγής στις εγκαταστάσεις της μάρκας στο Dingolfing ενώ ήδη έχουν ξεκινήσει σε αρκετές χώρες οι παραγγελίες.

Ενώ όμως οι φίλοι της μάρκας βρίσκονται σε αναμονή και της M8, o βελτιωτικός οίκος Prior Design παρουσίασε το πρώτο του πακέτο για την 8άρα BMW δίνοντας μεγάλη έμφαση  στην εμφάνιση του μοντέλου. Συγκεκριμένα, εξόπλισε το αυτοκίνητο με widebody αμάξωμα, γιγάντιους θόλους τροχών, μικρή πίσω αεροτομή, τεράστιο αεραγωγό στο καπό, «βράγχια» πίσω από τους εμπρός τροχούς, νέο διαχύτη εμπρός, πλαϊνές ποδιές, 21 ιντσών ζάντες και πολλά άλλα. Η εικόνα δυστυχώς είναι ψηφιακή, αφού δεν έχει κατασκευαστεί ακόμα το πραγματικό μοντέλο.

Υπενθυμίζουμε πως η παλέτα των μηχανικών συνόλων της εργοστασιακής Σειράς 8 coupe απαρτίζεται από δύο επιλογές μία στην βενζίνη και μια στο diesel. Στην βενζίνη, η νέα Σειρά 8 εξοπλίζεται στην έκδοση M850i xDrive Coupe M Performance με ένα 4,4 λίτρων V8 μοτέρ απόδοσης 530 ίππων και 750 Nm ροπής με την τελική ταχύτητα να περιορίζεται ηλεκτρονικά στα 250 χλμ./ώρα και τα 0-100 χλμ./ώρα να γίνονται σε 3,7 δλ. Η diesel επιλογή 840d xDrive απαρτίζεται από ένα 6κύλινδρο 3λιτρο μοτέρ απόδοσης 320 ίππων και 670 Νm ροπής που δίνει την δυνατότητα στην 8άρα να φτάνει την ίδια τελική με τα 0-100 χλμ./ώρα να γίνονται όμως 4,9 δλ. Και οι δύο επιλογές εξοπλίζονται με σύστημα τετρακίνησης και 8τάχυτο αυτόματο κιβώτιο Steptronic.

Ο οίκος Prior δεν έχει κάνει γνωστό αν θα προχωρήσει σε αναβαθμίσεις πάνω στα μοτέρ της Σειράς 8. Περισσότερες πληροφορίες αναμένονται στις αρχές του 2019.

Ακολουθήστε το Αutoagora στο Google News. Bρείτε όλες τις ειδήσεις