Test Συνεργείων
Τι δεν σας έχουν πει
Short Videos
4 φωτογραφίες »

Η νέα BMW Σειρά 2 Active Tourer ετοιμάζεται για παραγωγή

27/11/2020

Η νέα BMW Σειρά2 Active Tourer βρίσκεται στην τελική ευθεία της εξέλιξής της, και θα είναι αρκετά πιο δυναμική από το υπάρχον μοντέλο, ενώ θα διαθέτει σχεδιαστικές λεπτομέρειες από την Σειρά 3.

Η Σειρά 2 Active Tourer είναι ένα δημοφιλές μοντέλο της BMW στην Ευρώπη, και η εταιρεία ετοιμάζει την ανανέωσή του.
Ενώ έχουμε δει ξανά το καμουφλαρισμένο πρωτότυπο του επερχόμενου αυτοκινήτου, τώρα το βλέπουμε για πρώτη φορά με φανάρια παραγωγής.

Στο μπροστά μέρος, τα φώτα ακολουθούν το σχήμα αυτών που έχουν η Σειρά 3 και 4, και τα νεφρά, παρόλο που είναι σχετικά ευμεγέθη, δεν είναι σαν αυτά της Σειράς 4.
Στο πίσω μέρος, τα νέα φώτα τεχνολογίας LED κάνουν το αυτοκίνητο να φαντάζει φαρδύτερο από ότι είναι, ενώ ο καλυμμένος πίσω προφυλακτήρας ενδέχεται να έχει μια ελαφρώς σκληροτράχηλη εμφάνιση, εμπνευσμένη από crossover μοντέλα.



Χάρη στον διαφορετικό σχεδιασμό των πλευρικών παραθύρων, που είχαμε δει σε παλιότερη εμφάνιση του δοκιμαστικού μοντέλου, και λεπτομέρειες όπως η τοποθέτηση των καθρεπτών χαμηλότερα στις πόρτες και η βάση του πίσω υαλοκαθαριστήρα που πλέον θα βρίσκεται στο κάτω μέρος του παρμπρίζ, η νέα BMW Σειρά 2 Active Tourer θα έχει πιο sport και δυναμικό χαρακτήρα από το μοντέλο που θα αντικαταστήσει.

Το αυτοκίνητο θα χρησιμοποιεί την πλατφόρμα UKL, και θα μοιράζεται τους ίδιους κινητήρες με τη BMW Σειρά 1. Αυτοί θα είναι turbo τρικύλινδροι βενζίνης και πετρελαίου, ενώ αργότερα θα υπάρξει και plug-in υβριδική έκδοση.
Σύμφωνα με πηγές, ο diesel τρικύλινδρος 1500cc της 216d ενδέχεται να αντικατασταθεί.

Αναμένουμε την ημερομηνία παρουσίασης της νέας BMW Σειράς 2 Active Tourer.
 
 

Ακολουθήστε το Αutoagora στο Google News. Bρείτε όλες τις ειδήσεις