Test Συνεργείων
Τι δεν σας έχουν πει
Short Videos

Aν είχατε την δυνατότητα να αγοράσετε μια Bentley θα δίναμε σημασία αν έχει υβριδικό σύνολο ή το W16 μοτέρ;

H Bugatti στον «χορό» των SUV

5/10/2018

Aνοιχτό το ενδεχόμενο να προσφέρει η Bugatti κάποιο SUV ακόμα και με υβριδικό κινητήριο σύνολο άφησε το αφεντικό της μάρκας, Stephan Winkelmann.

Toν περασμένο μήνα, το αφεντικό της Bugatti Stephan Winkelmann δήλωσε ότι η μάρκα θα κοιτάξει να επεκτείνει την γκάμα της, ωστόσο σημείωσε πως μια τέτοια κίνηση θα κοστίσει αρκετό χρόνο αφού αφενός η το VW Group επενδύει πλέον στα ηλεκτρικά και τα αυτόνομα μοντέλα και αφενός τα στελέχη θα πρέπει πρώτα να βρουν κάποιο πειστικό σχέδιο για να ανακοινώσουν στους μετόχους.

Ο ίδιος είπε: «Η φίρμα είναι έτοιμη για περισσότερα. Το W16 μοτέρ είναι στο επίκεντρο της μάρκας αυτή τη στιγμή αλλά αυτό δεν θα μείνει έτσι για πάντα». Οι φήμες κάνουν λόγο πως η Bugatti σχεδιάζει σύντομα να λανσάρει κάποιο σεντάν αλλά και ότι η τα στελέχη της κοιτάζουν και προς την κατεύθυνση κατασκευής κάποιου crossover/SUV.
 
Ένα από τα προβλήματα που προκύπτουν είναι ότι, αν και το W16 μοτέρ είναι ένα μηχανικό θαύμα, η αυτοκίνηση αυτή τη στιγμή οδεύει σε έναν κόσμο όπου τα μοντέλα πρέπει να έχουν καλή οικονομία καυσίμου. Για αυτό και ο Winkelmann δεν παρέλειψε να σημειώσει πως «το υβριδικό σύνολο θα είναι μια επιλογή στο μέλλον».

Εσείς τι λέτε; Aν είχατε την δυνατότητα να αγοράσετε μια Bentley θα δίναμε σημασία αν έχει υβριδικό σύνολο ή το W16 μοτέρ;

Ακολουθήστε το Αutoagora στο Google News. Bρείτε όλες τις ειδήσεις