Test Συνεργείων
Τι δεν σας έχουν πει
Short Videos

H Ford, πήρε την απόφαση να επεκτείνει την παραγωγή του Ford GT.

Η Ford κάνει χαρούμενους 350 ανθρώπους

22/10/2018

Kάποιες φορές, το μόνο που χρειάζεσαι είναι οι επιδόσεις. Για αυτό η Ford αποφασίζει να κάνει χαρούμενους 350 επιπλέον πελάτες της.

Όπως ανακοίνωσε επίσημα η Ford, πήρε την απόφαση να επεκτείνει την παραγωγή του Ford GT γνωστοποιώντας πως μέχρι το 2022 θα βγάλει από το εργοστάσιό της ακόμα 350 μονάδες. Τα αυτοκίνητα αυτά θα προστεθούν στα 1.000 GT δεύτερης γενιάς που έχουν έρθει στη «ζωή» από το 2016 μέχρι και σήμερα, τα οποία ωστόσο δεν έφτασαν ούτε για «ζήτω» για να καλύψουν το μεγάλο ενδιαφέρον που υπήρχες και εξακολουθεί να υπάρχει.
 
Όπως αναφέρει η Ford από τη στιγμή που ανακοίνωσε το GT δεύτερης γενιάς το 2016, δέχτηκε πάνω από 6.500 αιτήσεις αγοράς. Αυτός ο αριθμός σε συνάρτηση με τις 1.000 μονάδες που έχουν κατασκευαστεί μέχρι σήμερα δεν ήταν αρκετός να καλύψει τη ζήτηση, ενώ το ίδιο αναμένεται να συμβεί με τις 350 μονάδες επιπλέον, ωστόσο σύμφωνα με τη μάρκα έτσι διατηρείται η αποκλειστικότητα του.

«Με την επέκταση της παραγωγής του Ford GT για περιορισμένο χρονικό διάστημα, είμαστε σε θέση να διατηρήσουμε την αποκλειστικότητα του εξαιρετικά επιθυμητού supercar προσφέροντας ταυτόχρονα την εμπειρία ιδιοκτησίας σε μεγαλύτερο αριθμό πελατών», ήταν τα λόγια του διευθυντή της Ford Performance, Hermann Salenbauch.
 
Τέλος, να αναφέρουμε πως το Ford GT πρώτης γενιάς κατασκευάστηκε συνολικά σε 4.033 μονάδες, ενώ αν συμβεί κάτι αντίστοιχο με το μοντέλο δεύτερης γενιάς τότε αρκετοί ενδιαφερόμενοι θα μείνουν με την… όρεξη.  

Ακολουθήστε το Αutoagora στο Google News. Bρείτε όλες τις ειδήσεις