Test Συνεργείων
Τι δεν σας έχουν πει
Short Videos

Το Land Rover Defender θα κληθεί να τιμήσει το όνομά του και να αποδείξει τις ικανότητες του στην… άμυνα.

Η Ford κατασκευάζει τον αντίπαλο του Defender

5/11/2018

Το Land Rover Defender θα κληθεί να τιμήσει το όνομά του και να αποδείξει τις ικανότητες του στην… άμυνα, καθώς δεν αποκλείεται να δεχτεί «επίθεση» από ένα νέο αντίπαλο, ο οποίος θα κατασκευαστεί από τη Ford, ωστόσο δεν θα φέρει το σήμα της εταιρείας.

Μπορεί να φαίνεται πολύπλοκο όλο αυτό το σενάριο όμως σύμφωνα με τους Financial Times είναι πολύ πιθανό να συμβεί.
 
Συγκεκριμένα, το γνωστό μέσο ενημέρωσης, αναφέρει σε δημοσίευμά του πως η εταιρεία χημικών Ineos σχεδιάζει να εισέλθει στον χώρο της αυτοκινητοβιομηχανίας κατασκευάζοντας ένα εκτός δρόμου όχημα, το οποίο θα έχει στυλ παρόμοιο με αυτό του Defender της Land Rover. Επιπλέον υποστηρίζει πως η Ineos βρίσκεται σε συνομιλίες με τη Ford προκειμένου το νέο off-road μοντέλο να κατασκευαστεί στο εργοστάσιο κινητήρων που διατηρεί η δεύτερη στο Bridgend στη νότια Ουαλία.

Οι Financial Times κάνουν λόγο πως οι πληροφορίες προέρχονται από πηγές που βρίσκονται πολύ κοντά στις ομάδες των δύο εταιρειών που συζητούν για να πετύχουν τη σύναψη συμφωνίας, χωρίς ωστόσο κάτι τέτοιο να επιβεβαιώνεται από τους ανθρώπους της Ineos.
 
Τέλος αξίζει να σημειωθεί πως στο ίδιο ρεπορτάζ αναφέρεται πως η επερχόμενη εταιρεία στο χώρο της αυτοκινητοβιομηχανίας έχει ήδη υπογράψει συμβόλαια συνεργασίας με την πρώην Mercedes MBTech για τη μηχανική του SUV και με την Magna International για την ανάπτυξη του πλαισίου.   

Ακολουθήστε το Αutoagora στο Google News. Bρείτε όλες τις ειδήσεις