Test Συνεργείων
Τι δεν σας έχουν πει
Short Videos

Ακόμα περισσότερη ισχύ έδωσε στη Mercedes-AMG GT R, η Fostla και μάλιστα η γερμανική εταιρεία βελτιώσεων φάνηκε ιδιαιτέρως «ανοιχτοχέρα».

Προσφέροντας το πρώτο στάδιο βελτίωσης στο γερμανικό μοντέλο, οι άνθρωποι της Fostla, ενίσχυσαν την AMG GT R με 65 επιπλέον ίππους και 70 Nm ροπής.

Ταχύτερη η Fostla Mercedes-AMG GT R, απο Lamborghini Huracan Evo!

4/2/2019

Κι όμως, με ένα απλό 1ο στάδιο εξέλιξης του κινητήρα, το κορυφαίο γίνετε υπέρτατο.

Προσφέροντας το πρώτο στάδιο βελτίωσης στο γερμανικό μοντέλο, οι άνθρωποι της Fostla, ενίσχυσαν την AMG GT R με 65 επιπλέον ίππους και 70 Nm ροπής. Ως αποτέλεσμα ο V8 4,0 λίτρων twin-turbo κινητήρας παράγει 650 ίππους και 770 Nm ροπής. Πολλοί θα δυσαρεστηθούν, καθώς δεν υπήρξε ενημέρωση για τον χρόνο τον οποίο πλέον χρειάζεται για να φτάσει από στάση τα 100 χλμ./ώρα, όμως το «ασθενέστερο» εργοστασιακό μοντέλο το κάνει μέσα σε 3,6 δευτερόλεπτα.

Μάλιστα με αυτή τη βελτίωση το συγκεκριμένο μοντέλο καθίσταται πιο ισχυρό ακόμα και σε σχέση με τη νέο Lamborghini Huracan Evo, της οποία ο V10 6,5 λίτρων ατμοσφαιρικός κινητήρας παράγει 640 ίππους και 600 Nm ροπής. Ωστόσο αφού αναφέραμε το νέο ιταλικό supercar να σημειώσουμε πως χωρίς καμία βελτίωση κάνει το 0-100 σε 2,9 δευτερόλεπτα, ενώ εξοπλίζεται με σύστημα τετρακίνησης, κάτι που δεν βρίσκουμε στην πισωκίνητη Mercedes.
 
Τέλος σε ότι αφορά το εξωτερικό μέρος η Fostla υπογράμμισε πως θα προσφέρει το μοντέλο με εντυπωσιακό κίτρινο χρώμα που τονίζεται από τα γκριζομαύρα χαρακτηριστικά στο πίσω μέρος που παραπέμπουν σε καμουφλάζ.  

Ακολουθήστε το Αutoagora στο Google News. Bρείτε όλες τις ειδήσεις