Test Συνεργείων
Τι δεν σας έχουν πει
Short Videos

Το σασί του concept έχει μικρή απόσταση από το έδαφος.

Στο πλαϊνό του μέρος έχει τον αριθμό «90» σαν μνεία στην κωδική ονομασία της Supra.

Πρόκειται για ένα διθέσιο αγωνιστικό πισωκίνητο πρωτότυπο.

Oι ζάντες BBS έχουν πάνω τους ελαστικά Michelin.

Όσον αφορά την καμπίνα, είναι λιτή στα πρότυπα των αγωνιστικών αυτοκινήτων.

H GR Supra Racing

6/3/2018

H Toyota μόλις παρουσίασε στην Γενεύη το Gazoo Racing Supra Racing Concept που σύμφωνα με πληροφορίες θα αποτελέσει την βάση που θα στηριχτεί το μοντέλο παραγωγής που θα είναι έτοιμο το επόμενο έτος. Μάθε όλες τις λεπτομέρειες.

Το πολυαναμενόμενο ντεμπούτο της έκανε η αγωνιστική Supra στην Έκθεση Αυτοκινήτου της Γενεύης με το πλήρες όνομα της να είναι GR Supra Racing Concept. H ιαπωνική μάρκα αναφέρει πως μέσω του concept αυτού, αναβιώνεται τόσο το όνομα όσο και η μεγάλη κληρονομιά του φημισμένου σπορ αυτοκινήτου.

Ουσιαστικά, πρόκειται για ένα διθέσιο αγωνιστικό πισωκίνητο πρωτότυπο με το μοτέρ να βρίσκεται μπροστά και την εταιρεία να αναφέρει πως έχει έντονο fun to drive χαρακτήρα. Στο πλαϊνό του μέρος έχει τον αριθμό «90» σαν μνεία στην κωδική ονομασία της Supra, ενώ το μάτι πέφτει αμέσως στην γιγάντια καμπίνα που είναι κατασκευασμένη από τα ίδια ελαφριά υλικά που έχουν χρησιμοποιηθεί για τους δύο προφυλακτήρες, τους διαχύτες, τις πλαϊνές ποδιές, τις θήκες στους καθρέπτες και το καπό.

Το σασί του concept έχει μειωμένη απόσταση από το έδαφος, οι ζάντες BBS συνδυάζονται με ελαστικά Michelin ενώ οι δαγκάνες φρένων και οι δίσκοι είναι Brembo Racing.

Όσον αφορά την καμπίνα, πρέπει να σημειωθεί ότι είναι λιτή στα πρότυπα των αγωνιστικών αυτοκινήτων με καθίσματα bucket και ζώνες ασφαλείας, αγωνιστικού τύπου τιμόνι, αλουμινένια πεντάλ, roll cage, πυροσβεστήρες κ.α

Η ιαπωνική μάρκα αναφέρει τέλος πως το GR Supra Racing Concept κατασκευάστηκε σε στενή συνεργασία με την Gazoo Racing με σκοπό το κυνήγι όσο περισσότερων επιτυχιών στους αγώνες του μηχανοκίνητου αθλητισμού. Η πρωτότυπη αυτή αγωνιστική Supra θα εμφανιστεί στο βιντεοπαιχνίδι Gran Turismo Sport που θα βγει στην αγορά τον φετινό Απρίλιο.
 

Ακολουθήστε το Αutoagora στο Google News. Bρείτε όλες τις ειδήσεις