Test Συνεργείων
Τι δεν σας έχουν πει
Short Videos

Το νέο ιαπωνικό SUV διαθέτει ελαφρώς μεγαλύτερες εξωτερικές αναλογίες από τον προκάτοχό του.

Η Honda «αναλύει» το νέο CR-V! (+vid)

28/6/2018

Mεγάλες φαίνεται πως είναι οι προσδοκίες της Honda από το νέο CR-V, με την μάρκα να ισχυρίζεται ότι θα γίνει το ασφαλέστερο και πιο δυναμικό SUV της αγοράς. Δείτε το video της φίρμας για το μοντέλο.

Τις δυνατότητες και τις ικανότητες του CR-V αποφάσισε να αναδείξει η Honda σε ένα νέο video που δημοσίευσε, παρουσιάζοντας το σύνολο των αναβαθμίσεων που λαμβάνουν χώρα στο ιαπωνικό SUV.

Το νέο ιαπωνικό SUV διαθέτει ελαφρώς μεγαλύτερες εξωτερικές αναλογίες από τον προκάτοχό του και μεγαλύτερο μεταξόνιο, τα οποία επιτρέπουν στην ύπαρξη ενός πιο ευρύχωρου εσωτερικού, το οποίο με τη σειρά του δίνει τη δυνατότητα της επιλογής μιας τρίτης σειράς καθισμάτων, φιλοξενώντας έτσι μέχρι και επτά επιβάτες.

H Honda ισχυρίζεται ότι το CR-V εξοπλίζεται με ένα από τα πιο ισχυρά και εξελιγμένα σασί της ιστορίας, ώστε το μοντέλο να είναι σε θέση να προσφέρει όχι μόνο καλύτερη ποιότητα κύλισης αλλά και περισσότερη ασφάλεια στους επιβάτες.  Η μάρκα αναφέρει ακόμη ότι το μοντέλο μπορεί να εξοπλιστεί προαιρετικά με σύστημα τετρακίνησης αλλά και το σύστημα υποβοήθησης οδήγησης Agile Handling Assist system (AHA) που προσφέρει και αυτό με την σειρά του μεγαλύτερη ασφάλεια και πιο «προβλέψιμη» συμπεριφορά στον δρόμο.

Τα πρώτα CR-V με ευρωπαϊκές προδιαγραφές θα φτάσουν στο φθινόπωρο, εξοπλισμένα με τον 1.500άρη VTEC Turbo με δυνατότητα επιλογής είτε ενός 6τάχυτου μηχανικού, είτε ενός κιβωτίου CVT με συνεχώς μεταβαλλόμενη μετάδοση με τα υβριδικά μοντέλα να ακολουθούν μετά τις αρχές του 2019.
 

Ακολουθήστε το Αutoagora στο Google News. Bρείτε όλες τις ειδήσεις