Test Συνεργείων
Τι δεν σας έχουν πει
Short Videos

Ενισχυμένα και πιο άνετα για να υποστηρίζουν όλους τους τύπους σώματος, είναι τα καθίσματα της νέας Lexus ES.

Όπως αναφέρει η μάρκα τα καθίσματα της ES έχουν ένα σιδερένιο σκελετό, ο οποίος περιτριγυρίζεται από αφρό πολυουρεθάνης για να προσφέρει μεγαλύτερη άνεση.

Η Lexus ES δεν κάνει διακρίσεις!

2/11/2018

Ενισχυμένα και πιο άνετα για να υποστηρίζουν όλους τους τύπους σώματος, είναι τα καθίσματα με τα οποία εξοπλίζει τη νέα Lexus ES η ιαπωνική εταιρεία, σύμφωνα με όσα υποστηρίζουν οι άνθρωποι της μάρκας.

Πολλές φορές όταν μπαίνεις στην καμπίνα του αυτοκινήτου σου ή κατά τη διάρκεια του ταξιδιού χρειάζεται για λίγα δευτερόλεπτά να κάνεις κάποιες μικρές κινήσεις πάνω στο κάθισμα, προκειμένου να βολέψεις το σώμα σου στη θέση που θα είσαι πιο άνετα.
 
Όπως υποστηρίζουν οι άνθρωποι της Lexus, αυτές οι μικρές κινήσεις αποτελούν παρελθόν για αυτούς που θα καθίσουν στα καθίσματα της νέας Lexus ES: «Τη στιγμή που θα καθίσετε στη νέα ES, θα παρατηρήσετε ότι η στάση σας είναι η ακριβώς σωστή. Δεν χρειάζεται να σκαρφαλώνετε μέχρι να βρείτε τη σωστή θέση», δήλωσε αρχικά ο μηχανικός της Lexus ES, Takeshi Kawano και συνέχισε «Μόλις καθίσετε, υποστηρίζεται πλήρως το κάτω μέρος της πλάτη σας, θα αισθανθείτε άνετα και, ανεξάρτητα από τις G δυνάμεις που δέχεται το αυτοκίνητο από οποιαδήποτε κατεύθυνση, η στάση σας δεν υστερεί ποτέ».

Όπως αναφέρει η μάρκα τα καθίσματα της ES έχουν ένα σιδερένιο σκελετό, ο οποίος περιτριγυρίζεται από αφρό πολυουρεθάνης για να προσφέρει μεγαλύτερη άνεση. Το μαξιλάρι που βρίσκεται στη βάση του καθίσματος είναι κατασκευασμένο με τέτοιο τρόπο ώστε να παρέχει την ίδια άνεση σε κάθε τύπο σώματος, παρέχοντας μάλιστα καλύτερη υποστήριξη σε σχέση με τα άλλα καθίσματα και στους πιο εύσωμους ανθρώπους.
 
Αυτοί που αναζητούν σταθερότερο κράτημα κατά την οδήγηση μπορούν να επιλέξουν τα καθίσματα της ES F Sport. Τα συγκεκριμένα λαμβάνουν άμεση έμπνευση από το coupe LC και έχουν μεγαλύτερη ενίσχυση στο πλαϊνό μέρος και αυξημένη υποστήριξη για τους γοφούς.   
 
Τέλος αξίζει να σημειωθεί πως η Lexus αναφέρει πως η τελική μορφή των καθισμάτων που βρίσκονται στη νέα ES εγκρίθηκε ύστερα από τρία χρόνια μελέτης.

Ακολουθήστε το Αutoagora στο Google News. Bρείτε όλες τις ειδήσεις