Test Συνεργείων
Τι δεν σας έχουν πει
Short Videos

Η ισχύς πηγάζει από έναν twin-turbo 6κυλινδρο κινητήρα 3,0 λίτρων.

Τα 0-100 γίνονται σε 3,7 δλ. με μέγιστη τελική τα 306 χλμ./ώρα.

Η καμπίνα επωφελείται από δέρμα χρώματος ανοιχτού καφέ.

Η Porsche που δεν γίνεται να μην λατρέψεις!

15/10/2018

Μια ακόμα έκδοση για την 911 αποκάλυψε η Porsche. Γνωρίστε την.

Μπορεί η νέα Porsche 911 να έχει ανακοινωθεί πως θα παρουσιαστεί επίσημα στην Έκθεση Αυτοκινήτου του Los Angeles τον επόμενο μήνα, αυτό δεν σημαίνει όμως ότι η γερμανική μάρκα θα σταματήσει να παρουσιάζει εκδόσεις για την 991.

Η τελευταία προσθήκη στην γκάμα είναι η 911 Targa 4 GTS Exclusive Manufaktur Edition που περιγράφεται σαν ένα «πλήρως φρεσκαρισμένο» μοντέλο που χαρακτηρίζεται για την μεταλλική γκρι βαφή του σε συνδυασμό με λεπτομέρειες σε άσπρο και χρυσό χρώμα. ¶λλες διαφοροποιήσεις περιλαμβάνουν την καφέ soft οροφή και τις 20άρες RS Spyder ζάντες.

Περνώντας στον εσωτερικό διάκοσμο, η καμπίνα επωφελείται από δέρμα χρώματος ανοιχτού καφέ που έρχεται σε αντίθεση με τις χρυσές λεπτομέρειες που υπάρχουν στην κονσόλα, τα καθίσματα και το τιμόνι ενώ ακόμα υπάρχουν παντού τα εμβλήματα “Porsche Exclusive Manufaktur” και “911 Targa 4 GTS Exclusive Manufaktur Edition”.

Η ισχύς πηγάζει από έναν twin-turbo 6κυλινδρο κινητήρα 3,0 λίτρων που αποδίδει 450 άλογα και 550 Νm ροπή σε συνεργασία με τον PDK αυτόματο κιβώτιο 7 σχέσεων και το σύστημα τετρακίνησης της μάρκας. Τα 0-100 γίνονται σε 3,7 δλ. με μέγιστη τελική τα 306 χλμ./ώρα. Η έκδοση θα διατεθεί μόνο στη Γερμανία από 187.961 ευρώ.
 

Ακολουθήστε το Αutoagora στο Google News. Bρείτε όλες τις ειδήσεις