Test Συνεργείων
Τι δεν σας έχουν πει
Short Videos
Η VW ετοιμάζει το ανανεωμένο Golf 8

Η VW ετοιμάζει το ανανεωμένο Golf 8

Διαβάστηκε από 10627 αναγνώστες - 29/7/2022

Το 2024 όπως όλα δείχνουν, θα έρθει στην αγορά το ανανεωμένο Golf 8, το οποίο θα υιοθετεί τη νέα σχεδιαστική φιλοσοφία της φίρμας και θα αναβαθμιστεί πλήρως στο εσωτερικό.

Η 8η γενιά του Golf το 2024

Η Volkswagen ετοιμάζει την ανανέωση του best-seller μοντέλου της για το 2024, με το Golf να συνεχίζει ανανεωμένο στην 8η γενιά του, εφοδιασμένο με νέα «όπλα» για την ψηφιακή του μετάβαση. Η Volkswagen αυτή τη φορά αφουγκράστηκε την αγορά ακούγοντας κάθε παράπονο, τόσο των πελατών της όσο και των δημοσιογράφων.

Κοινοποίησέ το »
Σχολίασέ το »

Η νέα σχεδιαστική ταυτότητα του ID.Buzz

Το ανανεωμένο Golf θα μοιάζει αρκετά με το εικονιζόμενο μοντέλο, με τους ανεξάρτητους σχεδιαστές της Autobild να βασίζουν το σχέδιό τους στις πληροφορίες που έχουν γίνει διαθέσιμες μέχρι στιγμής. Η facelift έκδοση πλέον θα φέρει τη νέα σχεδιαστική ταυτότητα της μάρκας, ακολουθώντας τις γραμμές του ID.Buzz. Έτσι λοιπόν, παρατηρούμε παρόμοια φωτιστικά σώματα τεχνολογία LED με το πολυμορφικό μοντέλο, ενώ ενώνονται μεταξύ τους με μία φωτιζόμενη LED μπάρα. Λίγο πιο κάτω, μπορούμε να διακρίνουμε τον προφυλακτήρα που είναι δανεισμένος από το ανανεωμένο T-ROC, ολοκληρώνοντας την πιο σπορ και φρέσκια εμφάνιση του ανανεωμένου Golf.

Αναβαθμισμένη καμπίνα και με καλύτερα υλικά

Οι πρώτες πληροφορίες κάνουν λόγο, πως η «μαμά» Volkswagen έδωσε μεγάλη προσοχή στο εσωτερικό του Golf, ακούγοντας αυτή τη φορά τα επικριτικά σχόλια για τα σκληρά πλαστικά. Πλέον, η καμπίνα του μοντέλου θα εξοπλιστεί με πιο αφρώδες υλικό αλλά και ύφασμα σε ταμπλό και λοιπά μέρη, ενώ βελτιωμένο θα είναι και το σύστημα infotainment της εταιρείας. Μιλώντας για αυτό, μεγαλύτερη αναμένεται να είναι και η οθόνη αφής για το χειρισμό του, με αναβαθμίσεις τόσο σε hardware όσο και software.

...>>>Συνεχίστε το άρθρο

Ακολουθήστε το Αutoagora στο Google News. Bρείτε όλες τις ειδήσεις
Σχολιάστε