Test Συνεργείων
Τι δεν σας έχουν πει
Short Videos
3 φωτογραφίες »

Η Vilner εξέλιξε το Up! GTI της VW

25/11/2020

Ναι και τα mini έχουν ψυχή και το απέδειξε η βελτιωτική εταιρεία της Vilner που ανέλαβε να κάνει πιο ιδιαίτερο το Volkswagen Up! GTI, και με μικρές «πινελιές» κατάφεραν να του προσφέρουν ένα διαφορετικό προφίλ.

Το VW UP! GTi είναι ένα mini μοντέλο που είναι ιδανικό για entry level ενός νέου οδηγού. Και αν πιστεύεις πως μόνο τα μεγάλα αυτοκίνητα επιδόσεων είναι ικανά να δεχτούν εξέλιξη από τις βελτιωτικές εταιρείες, μάλλον κάνεις λάθος.



Το VW UP! GTi της Vilner είναι η απόδειξη πως η διαφορετικότητα είναι ανάγκη όλων των οδηγών που θέλουν να ξεχωρίζουν με το αυτοκίνητο τους. Το UP! GTi είναι εφοδιασμένο με έναν 3κύλινδρο 1.000άρη turbo κινητήρα άμεσου ψεκασμού, με απόδοση 115 ίππους. Νούμερο αρκετά ικανό να κινήσει το μοντέλο, με ιδιαίτερη σβελτάδα στους δρόμους της πόλης. Σίγουρα όμως, είχε περιθώρια βελτίωσης της εξωτερικής του εμφάνισης.



Σε αυτό συνέβαλε η Vilner, που πρόσθεσε πανέμορφα και πολύ μοντέρνα γραφικά, που κάνουν το UP! αρκετά ιδιαίτερο. Χέρι μπήκε και στο εσωτερικό του μοντέλου, με ιδιαίτερους καρό χρωματισμούς και επενδύσεις. Ο κινητήρας δεν έχει κάποια βελτίωση, αφού οι εκπομπές ρύπων δεν έδιναν την δυνατότητα να εξελιχθεί και η ιπποδύναμη του, αλλά ακόμα κι έτσι, το Vilner VW UP! GTi έγινε ένα αρκετά εντυπωσιακό mini μοντέλο που θα τραβήξει τα βλέμματα των περαστικών. 

Ακολουθήστε το Αutoagora στο Google News. Bρείτε όλες τις ειδήσεις