Test Συνεργείων
Τι δεν σας έχουν πει
Short Videos

Kυρίαρχο στο βελτιωτικό πακέτο αυτό είναι το μαύρο χρώμα.

Kυρίαρχο στο βελτιωτικό πακέτο αυτό είναι το μαύρο χρώμα.

Kυρίαρχο στο βελτιωτικό πακέτο αυτό είναι το μαύρο χρώμα.

H X2 της Dahler!

27/6/2018

H ολοκαίνουρια Χ2 μπορεί να μην έχει αρκετό καιρό που παρουσιάστηκε, πάντως ο γερμανικός οίκος της Dahler πρόλαβε να παρουσιάσει το δικό του πακέτο για το μοντέλο.

Η τελευταία γενιά της Χ2 μπορεί να παρουσιάστηκε πριν λίγους μήνες, ωστόσο οι Γερμανοί βελτιωτές της Dahler δεν έχασαν χρόνο και παρουσίασαν το δικό τους πακέτο για το μοντέλο τόσο για την εξωτερική εμφάνισή του όσο και για τα μηχανικά του σύνολα.

Kυρίαρχο στο βελτιωτικό πακέτο αυτό είναι το μαύρο χρώμα που εκτός από το αμάξωμα βρίσκεται πλέον και στην γρίλια kidney και ολόκληρο το πάνω μέρος του προφυλακτήρα. Η Χ2 λαμβάνει ακόμα ένα σετ από 20άρες ή 21 ιντσών ζάντες σε μια σειρά από χρώματα σε συνδυασμό με μαύρου χρώματος δαγκάνες.

Στον τομέα των μηχανικών συνόλων, η απόδοση της 18i αυξάνεται τώρα στους 157 ίππους, η 20i φτάνει τώρα τα 223 άλογα ενώ όσον αφορά τα diesel, η 18d έχει ισχύ πλέον 173 άλογα και 390 Nm ροπή και η 20d 220 άλογα και 450 Nm ροπή. Σε συνδυασμό με τις παραπάνω αναβαθμίσεις των μοτέρ, η Dahler προσφέρει ακόμα στο μοντέλο πιο στιβαρό σασί, μια σειρά από επιλογές για το σύστημα εξάτμισης αλλά και πλήθος άλλων αναβαθμίσεων στα μηχανικά μέρη που ο οίκος υπόσχεται ότι θα εκπλήξουν κάθε ενδιαφερόμενο.

Πώς σας φαίνεται;
 

Ακολουθήστε το Αutoagora στο Google News. Bρείτε όλες τις ειδήσεις