Test Συνεργείων
Τι δεν σας έχουν πει
Short Videos

H X-Class EXY Off-Road.

H X-Class EXY Urban.

Το εσωτερικό της X-Class EXY Off-Road.

Το εσωτερικό της X-Class EXY Urban.

Τα δύο πρόσωπα της Mercedes X-Class

19/3/2018

H Mercedes πριν λίγο διάστημα κατασκεύασε και παρουσίασε το νέο της Pick-Up, την X-Class, όμως ύστερα από μια συνεργασία δύο εταιρειών, το μοντέλο θα λέγαμε πως προχώρησε ένα βήμα παραπέρα, αναφορικά με το δυναμισμό που εκπέμπει τόσο στο εξωτερικό, όσο και στο εσωτερικό.

Η νέα Mercedes-Benz GLA ήρθε. Advertisement Advertisement

Συγκεκριμένα οι Carlex και Pickup Design, συνεργάστηκαν και δημιούργησαν δύο νέες εκδόσεις του γερμανικού μοντέλου, τις οποίες και ονόμασαν X-Class EXY Off-Road  και X-Class EXY Urban.
 
Η X-Class EXY Off-Road  που έρχεται σε σκούρο πράσινο χρώμα έχει κατασκευαστεί για να δίνει περισσότερη έμφαση στις εκτός δρόμους διαδρομές, ενώ η X-Class EXY Urban που έρχεται σε μαύρο χρώμα, θα λέγαμε πως παραμένει πιστή στον χαρακτήρα ενός συμβατικού Pick-Up.

Η Pickup Design και στις δύο εκδόσεις έχει προσθέσει ευρύτερα φτερά και μεγάλους αεραγωγούς, ωστόσο στην X-Class EXY Off-Road έχει εγκαταστήσει ειδικά εκτός δρόμου ελαστικά, αλλά και έναν εργάτη, ενώ η έκδοση Urban διαθέτει ένα καπό κατασκευασμένο από ανθρακονήματα.
 
Το εσωτερικό και των δύο μοντέλων έχει διαμορφωθεί από την Carlex Design και περιλαμβάνει δερμάτινη ταπετσαρία, όπου στην περίπτωση της X-Class EXY Off-Road είναι βαμμένη σε μαύρο χρώμα και στην X-Class EXY Urban σε κόκκινο, ενώ το τιμόνι και το ταμπλό φέρουν στοιχεία διακόσμησης από ανθρακονήματα.
 
Τέλος αξίζει να σημειωθεί πως σύμφωνα με την Pickup Design, η παραγωγή θα περιοριστεί σε μόλις 999 μονάδες.     

Ακολουθήστε το Αutoagora στο Google News. Bρείτε όλες τις ειδήσεις

Η νέα Mercedes-Benz GLA ήρθε. Advertisement Advertisement