Test Συνεργείων
Τι δεν σας έχουν πει
Short Videos

Μία νέα περιορισμένη έκδοση της Rolls-Royce Ghost κατασκεύασε και παρουσίασε η εταιρεία στην οποία έδωσε την ονομασία «Silver Ghost Collection».

Η νέα Rolls-Royce Silver Ghost Collection θα κατασκευαστεί σε μόλις 35 μονάδες.

Και τα 35 αυτοκίνητα θα αποκτήσουν ένα ασημένιο χρώμα.

Η επιστροφή του «ασημένιου φαντάσματος»

17/8/2018

Ένα «φάντασμα» επιστρέφει για να κατακτήσει τους λάτρεις των Rolls-Royce.

Ένα από τα αρχικά αυτοκίνητα που έχουν καθιερώσει την Rolls-Royce ως μία εκ των κορυφαίων εταιρειών στο χώρο της αυτοκίνησης ήταν η αρχική Silver Ghost, η οποία ξεκίνησε την παραγωγής το μακρινό 1906 παίρνοντας μάλιστα την εποχή εκείνη από κάποια μέσα ενημέρωσης τον τίτλο του «καλύτερου αυτοκινήτου στον κόσμο», καθώς είχε καταφέρει να διανύσει σερί 23.127 χιλιόμετρα κάτι που ήταν πρωτοφανές για τα δεδομένα της εποχής, όπου τα αυτοκίνητα δεν είχαν μεγάλη αξιοπιστία.
 
Για αυτό το λόγο και θέλοντας να τιμήσει το αρχικό μοντέλο η μάρκα κατασκεύασε και παρουσίασε τη νέα Rolls-Royce Silver Ghost Collection, η οποία θα κατασκευαστεί σε μόλις 35 μονάδες  και όπως είναι φυσικό βασίστηκε στην τελευταία Ghost.

Και τα 35 αυτοκίνητα θα αποκτήσουν ένα ασημένιο χρώμα, ενώ δύο από τα μοναδικά χαρακτηριστικά που θα τα συνοδεύουν θα είναι μία μικρή επιγραφή ενσωματωμένη στο σήμα της μάρκας όπου θα αναγράφει «AX201» και θα παραπέμπει στην πινακίδα κυκλοφορίας του αρχικής Silver Ghost, ενώ στις ζάντες του αυτοκινήτου θα είναι χαραγμένη η πλήρης ονομασία της έκδοσης.
 
Στο εσωτερικό θα πάρουν θέση τα ξύλινα διακοσμητικά στοιχεία αλλά και μία επένδυση από πράσινο δέρμα, ενώ την εμφάνισή τους θα κάνουν και κάποια ασημένια χαρακτηριστικά για να δίνεται ακόμα μεγαλύτερη έμφαση στην ονομασία.

Ακολουθήστε το Αutoagora στο Google News. Bρείτε όλες τις ειδήσεις