Test Συνεργείων
Τι δεν σας έχουν πει
Short Videos

Η BMW συνεχίζει τα teaser του νέου μοντέλου.

Η νέα BMW Σειρά 3 στο εργοστάσιο (+vid)

28/9/2018

Όπως έχει γίνει γνωστό η νέα BMW Σειρά 3 θα κάνει το ντεμπούτο της στο Σαλόνι Αυτοκινήτου του Παρισιού, ωστόσο μέχρι να συμβεί αυτό η γερμανική φίρμα συνεχίζει τα teaser του νέου μοντέλου.

Τελευταίο είναι ένα βίντεο το οποίο ανέβασαν οι «βαυαροί» και παρουσιάζει το επερχόμενο μοντέλο κατά τη διάρκεια κατασκευής του στο εργοστάσιο του Dingolfing. Αν και η διάρκεια του βίντεο είναι περιορισμένη οι άνθρωποι της μάρκας δείχνουν κάποια στοιχεία από το εξωτερικό αλλά και το εσωτερικό της νέας 3άρας.
 
Όπως συνήθως συμβαίνει σε τέτοιες περιπτώσεις πέραν το βίντεο δεν δόθηκαν στη δημοσιότητα κάποιες επιπλέον πληροφορίες από αυτές που γνωρίζουμε. Ωστόσο αξίζει να σημειωθεί πως κατά το παρελθόν η BMW έχει επιβεβαιώσει πως οι μηχανικοί κατάφεραν να φτάσουν τον συντελεστή οπισθέλκουσας στα 0,23 cd, ενώ η νέα Σειρά 3 έχει χαμηλότερο κέντρο βάρους από τον προκάτοχό της και ζυγίζει έως και 55 κιλά λιγότερα, διαθέτοντας τέλεια κατανομή βάρους 50:50.

Σε ότι αφορά τα μηχανικά σύνολα αξίζει να σημειωθεί πως το νέο μοντέλο θα έρθει με τον πιο ισχυρό τετρακύλινδρο βενζινοκινητήρα που έχει τοποθετηθεί ποτέ σε ένα μοντέλο παραγωγής της BMW και θα μπορεί να συνδυαστεί με ένα βελτιωμένο αυτόματο κιβώτιο οκτώ ταχυτήτων. 
 
Από κει και πέρα πολύ πιθανή πρέπει να θεωρείται και μία Plug-In υβριδική έκδοση, ενώ μετά τον ερχομό της νέας BMW Σειρά 3 θα πάρει σειρά και η ισχυρή Μ3, ο ερχομός της οποίας υπολογίζεται προς το τέλος του 2019.
 
Δείτε το βίντεο  

Ακολουθήστε το Αutoagora στο Google News. Bρείτε όλες τις ειδήσεις