Test Συνεργείων
Τι δεν σας έχουν πει
Short Videos

Σχεδιαστικά υπάρχουν κάποιες μικρές διαφοροποιήσεις.

Σχεδιαστικά υπάρχουν κάποιες μικρές διαφοροποιήσεις.

Η εταιρεία δημοσίευσε τις πρώτες ψηφιακές εικόνες.

Η νέα Delta Integrale!

31/5/2018

Tα πρώτα σχέδια για το τι πρέπει να περιμένουμε από την νέα Integrale δημοσίευσε η Αutomobili Amos που έχει αναλάβει την αναγέννηση της. Διαβάστε τι μαθαίνουμε.

Yπέροχα μπορούν να χαρακτηριστούν τα νέα που έρχονται από την Automobili Amos σχετικά με τα σχέδια που έχει μάρκα για την αναγέννηση της «θρυλικής» Lancia Delta Integrale.

H Automobili Amos είναι μια μικρή ιταλική εταιρεία που ιδρύθηκε από τον οδηγό αγώνων Eugene Amos και θέλει να ακολουθήσει το παράδειγμα της Singer με την Porsche 964, ώστε να κατασκευάσει μια νέα Delta Ιntegrale. Το νέο μοντέλο θα είναι αρκετά ανανεωμένο καθώς θα έχει παραπάνω από 1.000 καινούρια εξαρτήματα, ενώ το αμάξωμα του θα είναι φτιαγμένο από αλουμίνιο και ο πρόβολος από ανθρακόνημα ως φόρος τιμής στην Lancia Beta.

Σχεδιαστικά, υπάρχουν κάποιες μικρές διαφοροποιήσεις με στόχο να γίνει το μοντέλο πιο μυώδες αλλά παράλληλα να κρατηθεί όσο το δυνατόν πιο ανέπαφη η ταυτότητα του ιταλικού «θρύλου». Σε αντίθεση με το παλιό, δεν υπάρχουν πίσω πόρτες ενώ μαθαίνουμε πως το εσωτερικό θα είναι πλήρως ανασχεδιασμένο, με τον ιδρυτή να αναφέρει ότι η καμπίνα θα είναι σημαντικά εμπνευσμένη από αυτή της Delta S4.

Σε ό,τι αφορά τα μηχανικά μέρη, γίνεται γνωστό ότι τόσο ο κινητήρας όσο και το σύστημα ανάρτησης θα αναβαθμιστούν σημαντικά ώστε η νέα Integrale να προσφέρει μια διαφορετική οδηγική εμπειρία, με τον Amos μάλιστα να σημειώνει σε συνέντευξη του στο παρελθόν ότι θέλει το δημιούργημα του να έχει αρκετή υπερστροφή.

Η Αutomobili Amos προσπάθησε να ετοιμάσει το νέο μοντέλο για να το παρουσιάσει στην φετινή έκθεση Concorso d Eleganza Villa d Este αλλά δεν τα κατάφερε. Αντί αυτού, η εταιρεία δημοσίευσε τις πρώτες ψηφιακές εικόνες για το τι πρέπει να περιμένουμε το επόμενο χρονικό διάστημα.

Αυτή πάντως δεν είναι η μόνη προσπάθεια αναγέννησης της Delta Ιntegrale, με τον σχεδιαστή Angelο Granata να έχει κάνει την δική του πρόταση λίγο καιρό πριν. Εσείς ποια προτιμάτε;

Ακολουθήστε το Αutoagora στο Google News. Bρείτε όλες τις ειδήσεις