Test Συνεργείων
Τι δεν σας έχουν πει
Short Videos

Η ανακοίνωση της Lexus λέει ότι το νέο όχημα δείχνει την «μελλοντική κατεύθυνση» της γκάμας της εταιρείας.

Οι δυναμικές γραμμές είναι βασικό μέρος του σχεδιασμού, με το πίσω μέρος να κλέβει την παράσταση.

Δεν υπάρχουν μεγάλες αλλαγές σε σχέση με την LC κουπέ με μόνη διαφορά την απουσία της οροφής.

Πολυτελές εσωτερικό με λευκές και μαύρες επιφάνεις να δημιουργούν μια αρμονική αίσθηση.

Κίτρινες ραφές και μεγάλη οθόνη στο κέντρο του ταμπλό.

Η νέα Lexus LC Cabrio Concept

11/1/2019

Την πρωτότυπη έκδοση της LC Cabrio θα παρουσιάσει η Lexus στην έκθεση του Ντιτρόιτ η οποία έχει ξεχωριστή εμφάνιση και πολυτελές εσωτερικό.

Αν και η εταιρεία δεν παραδέχεται επισήμως ότι ένα μοντέλο παραγωγής είναι στο δρόμο, η ανακοίνωση λέει ότι το νέο όχημα δείχνει την «μελλοντική κατεύθυνση» της γκάμας της εταιρείας, υποδηλώνοντας με αυτό τον τρόπο πως δεν αποκλείεται κάποια στιγμή να φτάσει ένα μοντέλο παραγωγής στις αντιπροσωπείες.
 
Κοιτώντας το νέο πρωτότυπο μέχρι να φτάσουμε στο σημείο της οροφής, βλέπουμε πως δεν έχει κάποια σημαντική αλλαγή στο σχεδιασμό σε σχέση με την LC κουπέ. Ωστόσο η ύπαρξη της οροφής ανάγκασε τους σχεδιαστές να δημιουργήσουν ένα νέο οπίσθιο μέρος. Οι δυναμικές γραμμές είναι βασικό μέρος του σχεδιασμού, με τις δύο βασικές να ξεκινούν από το πίσω μέρος των θυρών και να καταλήγουν δίπλα από τις δύο απολήξεις του συστήματος εξάτμισης.
 
Στο εσωτερικό το concept χαρακτηρίζεται από ένα συνδυασμό από λευκά δερμάτινα καθίσματα και μαύρο ταμπλό, την ίδια ώρα που η κίτρινη ραφή προσθέτει λίγο χρώμα στην καμπίνα.
 
Η Lexus δεν κάνει καμία απολύτως αναφορά στα μηχανικά σύνολα ή σε κάποια από τα τεχνολογικά χαρακτηριστικά με τα οποία θα εξοπλίζεται το μοντέλο, ωστόσο ενημερώνει για τις διαστάσεις. Έτσι αναφέρει πως η LC Cabrio concept θα έχει μήκος 4.770 χιλιοστά, πλάτος 1.920 χιλιοστά, ύψος 1.340 χιλιοστά, ενώ το μεταξόνιο υπολογίζεται στα 2.870 χιλιοστά.     

Ακολουθήστε το Αutoagora στο Google News. Bρείτε όλες τις ειδήσεις