Test Συνεργείων
Τι δεν σας έχουν πει
Short Videos

H 911 της νέας γενιάς δεν ξεφεύγει από τον σχεδιασμό που την χαρακτηρίζει εδώ και πολλές δεκαετίες.

Η νέα Porsche 911 «μπροστά» μας (+vid)

29/6/2018

Ένα νέο κατασκοπευτικό βίντεο μεγάλης διάρκειας το οποίο δείχνει τη νέα Porsche 911 να πραγματοποιεί δοκιμές στο Nürburgring, αλλά και ακινητοποιημένη σε πάρκινγκ, ήρθε στο φως της δημοσιότητας δίνοντας μας μια καλή οπτική γωνία.

Όπως μπορούμε να δούμε η 911 της νέας γενιάς δεν ξεφεύγει από τον σχεδιασμό που την χαρακτηρίζει εδώ και πολλές δεκαετίες  φέροντας στο εμπρόσθιο μέρος τη γνωστή μάσκα της  φίρμας αλλά και LED φωτιστικά σώματα. Στο πίσω μέρος βλέπουμε το τρίτο φως φρένων να βρίσκεται πάνω από την διακριτική αεροτομή, το οποίο ωστόσο δεν θα υπάρχει όταν το αυτοκίνητο μπει στη γραμμή παραγωγής, ενώ πολύ πιθανό είναι να υπάρξουν και κάποιες μικρές αναθεωρήσεις σχετικά με το σχεδιασμό του.
 
Σε ότι αφορά το εσωτερικό φωτογραφίες που έχουν υπάρξει κατά το παρελθόν δείχνουν πως η νέα 911 θα έχει ένα ψηφιακό συγκρότημα οργάνων που διατηρεί ένα αναλογικό ταχύμετρο, ενώ τα δερμάτινα χαρακτηριστικά θα δίνουν και αυτά το παρόν.
 
Στον τομέα τον μηχανικών συνόλων η Porsche θα ξεκινήσει την πώληση των βασικών μοντέλων Carrera και Carrera S όντας εξοπλισμένα με την υπερτροφοδοτούμενη μονάδα 3.0-λίτρων που βρίσκουμε και στο τρέχον μοντέλο, η οποία ωστόσο λέγεται πως θα έχει υποστεί κάποιες βελτιώσεις με στόχο την καλύτερη απόδοση και τις μειωμένες εκπομπές ρύπων.

Η στάνταρ Carrera θα αποκτήσει επιπλέον 20 ίππους φτάνοντας συνολικά τους 390, ενώ η Carrera S πιθανότατα θα φτάσει τα 450 άλογα, όντας κατά 30 ίππους ισχυρότερη από το τρέχον μοντέλο. Και οι δύο θα προσφέρονται με χειροκίνητο ή αυτόματο κιβώτιο διπλού συμπλέκτη επτά ταχυτήτων.  Τέλος αξίζει να σημειωθεί πως θα υπάρξει τουλάχιστον μία υβριδική έκδοση.
 
Δείτε το βίντεο  
 

Ακολουθήστε το Αutoagora στο Google News. Bρείτε όλες τις ειδήσεις