Test Συνεργείων
Τι δεν σας έχουν πει
Short Videos

Η νέα Skoda Octavia RS iV θα σε συναρπάσει

Διαβάστηκε από 6044 αναγνώστες - 3/3/2020

Η νέα Octavia RS είναι το πρώτο αυτοκίνητο της Skoda με plug-in υβριδικό σύστημα, το οποίο θα έχει συνολική ισχύ 245 ίππους και ροπή 400 Nm.

Η Skoda Octavia είναι σίγουρα το πιο δημοφιλές αυτοκίνητο της Τσέχικης βιομηχανίας στην Ελλάδα. Το RS μπορεί να είναι μια ειδική performance έκδοση, αλλά είναι πολλοί αυτοί που το απέκτησαν, αφού βρήκαν σε αυτό, ένα αξιόπιστο αυτοκίνητο για πολλές συγκινήσεις.



Το νέο Skoda Octavia RS συνδυάζει έναν υπερτροφοδοτούμενο βενζινοκινητήρα 1,4 λίτρων με ηλεκτρικό κινητήρα που προσφέρει συνολική ισχύ 245 ίππων και ροπή στρέψης 400 Nm. Οι αξιοπρόσεκτες επιδόσεις του, είναι 0-100 χλμ./ώρα σε 7,3 δευτερόλεπτα, και τελική ταχύτητα στα 225 χλμ./ώρα.



Η νέα Skoda Octavia RS iV έχει τη δυνατότητα να κινηθεί με ρεύμα για 60 χιλιόμετρα, ενώ η πλήρης φόρτιση από οικιακή πρίζα θα διαρκέσει έξι ώρες, ενώ μέσω Wallbox, ο χρόνος φόρτισης θα μειωθεί σε τρεισήμισι ώρες.



Να τονίσουμε πως το νέο Octavia RS είναι εφοδιασμένο με εξατάχυτο αυτόματο κιβώτιο διπλού συμπλέκτη, ενώ χρησιμοποιεί μπαταρία ιόντων λιθίου των 13 kWh. Εξωτερικά αλλά και εσωτερικά, η Octavia RS iVείναι εφοδιασμένη με μικρές λεπτομέρειες που αναδεικνύουν τον επιθετικό χαρακτήρα της, και αλλάζουν την εικόνα από το συμβατικό μοντέλο.
 
 

Ακολουθήστε το Αutoagora στο Google News. Bρείτε όλες τις ειδήσεις