Test Συνεργείων
Τι δεν σας έχουν πει
Short Videos

H έκδοση 20d που εξοπλίζεται με τον 2λιτρο ΤwinPower κινητήρα φτάνει πλέον σε ιπποδύναμη τα 222 άλογα.

Στο μέλλον θα προσφερθούν αναβαθμίσεις και στις υπόλοιπες εκδόσεις.

Οι αλλαγές σχεδιαστικά δεν είναι μεγάλες.

H πιο... τούμπανο X2(+vid)

26/10/2018

Ακριβώς ένα χρόνο μετά την παρουσίαση της ο οίκος AC Schnitzer αποκάλυψε το βελτιωτικό του πακέτο για τη νέα BMW X2.

To πρώτο της βελτιωτικό πακέτο για τη BMW X2 παρουσίασε και επίσημα ο γερμανικός οίκος AC Schnitzer, γνωστός για τη δουλειά του πάνω στα μοντέλα της βαυαρικής εταιρείας.

Οι μηχανικοί του οίκου επέλεξαν να αλλάξουν την εμφάνιση του crossover αλλά και να προβούν στην αναβάθμιση του μοτέρ του, προσφέροντας ένα ολοκληρωμένο πακέτο για όποιον επιθυμεί να κάνει την Χ2 του λίγο πιο ξεχωριστή.
 
Οι αλλαγές σχεδιαστικά δεν είναι φυσικά μεγάλες, με τη Χ2 να λαμβάνει νέο διαχύτη Μ-Τechnik, μεγάλο πίσω σπόιλερ οροφής, 19 ή 20 ιντσών AC1 ζάντες αλουμινίου σε δίτονη βαφή ασημί/μαύρο ή ανθρακί και μοναδικές δύο απολήξεις του συστήματος εξάτμισης σε τρία διαφορετικά σχέδια. Όσον αφορά τον εσωτερικό διάκοσμο, αυτός επωφελείται από αλουμινένια πεντάλ, επιλογέα ταχυτήτων σε μαύρο και κόκκινο χρώμα κ.α.

Περνώντας στην ισχύ του μοντέλου, η έκδοση 20d που εξοπλίζεται με τον 2λιτρο ΤwinPower κινητήρα φτάνει πλέον σε ιπποδύναμη τα 222 άλογα (από τα 190) με τον οίκο να κάνει λόγο πως στο μέλλον θα προσφερθούν αναβαθμίσεις και στις υπόλοιπες εκδόσεις. Τέλος, η AC Schnitzer ανακοίνωσε πως μπορεί να μειώσει την απόσταση του μοντέλου από το έδαφος έως και 35 χλστ.

Πώς σας φαίνεται;
 

Ακολουθήστε το Αutoagora στο Google News. Bρείτε όλες τις ειδήσεις