Test Συνεργείων
Τι δεν σας έχουν πει
Short Videos

Αλλαγές στο μηχανικό σύνολο της G63 δεν έχουν γίνει.

Τα καθίσματα για παράδειγμα είναι επενδυμένα από μπλε δέρμα Alcantara, ίδιου χρώματος απλό δέρμα και ραφές

Η πιο μπλε Mercedes όλων των εποχών; (photos)

25/9/2018

Ένα από τα πιο προκλητικά project έφερε εις πέρας η BRABUS μετά από αίτημα πελάτη να κάνει όλη την καμπίνα της νέας G 63...μπλε!

Η BRABUS είναι η πιο γνωστή εταιρεία βελτίωσης των μοντέλων της Mercedes και είναι λογικό να προτιμάται από τους απανταχού ιδιοκτήτες της γερμανικής αυτής μάρκας σε περίπτωση που θέλουν να εξατομικεύσουν λίγο παραπάνω τα πολυτελή τους αυτοκίνητα.

Αυτή τη φορά όμως η BRABUS έλαβε μια πολύ σπάνια και ξεχωριστή παραγγελία όταν ένας ιδιοκτήτης της ζήτησε να πάρει την ολοκαίνουρια Mercedes-AMG G 63 που αγόρασε και να «βάψει» όλη την καμπίνα της σε χρώμα μπλε! Όντως, όπως μπορείτε και εσείς να διαπιστώσετε κοιτάζοντας τις φωτογραφίες, η BRABUS δεν άφησε ούτε ένα σημείο μέσα στην καμπίνα βαμμένο στο εργοστασιακό του χρώμα. Τα καθίσματα για παράδειγμα είναι επενδυμένα από μπλε δέρμα Alcantara, ίδιου χρώματος απλό δέρμα και ραφές, ενώ η κονσόλα, το τιμόνι και η εσωτερική πλευρά των θυρών ακολουθούν και αυτές πιστά τα θέλω του εντολέα. Στα πίσω καθίσματα, η κατάσταση είναι ίδια ενώ είναι τέτοια η λεπτομέρεια που έχει δοθεί που ακόμα και τα δερμάτινα πατάκια των επιβατών είναι και αυτά στο ίδιο χρώμα.

Αλλαγές στο μηχανικό σύνολο της G63 δεν έχουν γίνει άρα κάτω από το καπό βρίσκεται πλέον ένας biturbo V8 κινητήρας χωρητικότητας 4,0 λίτρων με απόδοση που φτάνει πλέον τους 585 ίππους με 850 Νm ροπής. Έπειτα, στον τομέα των επιδόσεων με τον νέο κινητήρα το ογκώδες μοντέλο μπορεί και επιταχύνει από στάση στα 100 χλμ./ώρα σε μόνο 4,5 δευτερόλεπτα, χρόνος 0,9 δλ. μικρότερος από τον προκάτοχο του, χάρη κυρίως στο κατά 174 κιλά μικρότερο βάρος του. Η κίνηση μεταφέρεται μέσω του γνωστού AMG Speedshift TCT αυτόματου κιβωτίου εννέα σχέσεων με τη μέγιστη τελική ταχύτητα να αγγίζει τα 220 χλμ./ώρα ή 240 χλμ./ώρα με το πακέτο Driver.

Ακολουθήστε το Αutoagora στο Google News. Bρείτε όλες τις ειδήσεις