Test Συνεργείων
Τι δεν σας έχουν πει
Short Videos
5 φωτογραφίες »

Η ώρα των νέων Audi e-tron S και e-tron S Sportback

2/7/2020

Η ώρα για την επίσημη αποκάλυψη των e-tron S και e-tron S Sportback έφτασε και πλέον η Γερμανική βιομηχανία, παρουσιάζει με καμάρι όλα τα χαρακτηριστικά των δύο ολόφρεσκων ηλεκτρικών μοντέλων της.

Οι διαρροές για τα δύο ολοκαίνουργια μοντέλα της Audi, είχαν ξεκινήσει αρκετούς μήνες πριν, και το ενδιαφέρον του κοινού ήταν στα ύψη. Τα νέα Audi e-tron S και e-tron S Sportback, θα ξεκινήσουν πολύ σύντομα την εμπορική τους πορεία, και πάμε μαζί να μάθουμε όλα τα επίσημα χαρακτηριστικά τους.



Αρχικά να αναφέρουμε πως για πρώτη φορά θα δούμε ηλεκτροκίνητα μοντέλα με 3 ηλεκτρικά μοτέρ. Προσφέρουν ιπποδύναμη 503 ίππων και 973 Nm ροπής σε συνθήκη overboost, και 435 άλογα και 808 Nm ροπής, στην φυσιολογική λειτουργία. Το επιπλέον ηλεκτρικό μοτέρ, είναι υπεύθυνο για την extra δύναμη των Audi e-tron S και e-tron S Sportback. Ο επιπλέον ηλεκτροκινητήρας είναι τοποθετημένος στον εμπρός άξονα, και προσφέρει τις υπηρεσίες του όταν θα χρειαστεί επιπλέον ισχύς ή όταν οι πίσω τροχοί έχουν απώλεια πρόσφυσης.



Τα δύο νέα ηλεκτρικά μοντέλα της Audi, πιάνουν τα πρώτα 100 χλμ./ώρα σε 4,5 δευτερόλεπτα, ενώ η τελική ταχύτητα περιορίζεται ηλεκτρονικά στα 210 χλμ./ώρα. Όλη η ενέργεια των ηλεκτροκινητήρων προέρχεται από μια μπαταρία των 95 kWh, με αυτονομία κίνησης 359 χιλιομέτρων στο e-tron S και 363 χιλιομέτρων στο e-tron S Sportback σύμφωνα με τον WLTP. Και τα δύο μοντέλα είναι εφοδιασμένα με 7 διαφορετικά προφίλ οδήγησης και μια προσαρμοζόμενη αερανάρτηση, η οποία έχει τη δυνατότητα να αλλάζει την απόσταση από το έδαφος έως και 76 χιλιοστά.
 
Στην εξωτερική σχεδίαση σε κερδίζουν αμέσως τα φουσκωμένα φτερά, οι ζάντες 21 και 22 ιντσών, και οι νέοι προφυλακτήρες. Στο εσωτερικό δεσπόζουν οι δύο μεγάλες οθόνες για τον πίνακα οργάνων και το σύστημα ψυχαγωγίας , ενώ προαιρετικά μπορεί να προστεθεί head-up display. 

Ακολουθήστε το Αutoagora στο Google News. Bρείτε όλες τις ειδήσεις