Test Συνεργείων
Τι δεν σας έχουν πει
Short Videos

Η πρώτη εικόνα αποκαλύπτει την μάσκα του αυτοκίνητου.

Στη δεύτερη εικόνα εμφανίζεται η ζάντα του αυτοκινήτου.

Ηλεκτρικό ΜΙΝΙ: Οι πρώτες φωτογραφίες!

16/7/2018

Το πρώτο ηλεκτρικό μοντέλο της MINI είναι πρό των πυλών και η εταιρεία δημοσίευσε 2 εικόνες.

Πηγαίνοντας δέκα χρόνια πίσω, η ΜΙΝΙ παρουσίαζε το πρώτο αμιγώς ηλεκτρικό πρωτότυπο ΜΙΝΙ Ε, δείχνοντας τις προθέσεις της ότι θα ασχοληθεί ενεργά με τον τομέα της ηλεκτροκίνησης. Σήμερα η εταιρεία συνεχίζοντας στον ίδιο δρόμο έδωσε στο φως της δημοσιότητας δύο επίσημες εικόνες του «πράσινου» μοντέλου το οποίο θα παρουσιαστεί το 2019.
 
Η πρώτη εικόνα αποκαλύπτει την μάσκα του αυτοκίνητου, η οποία χαρακτηρίζεται από τις στρογγυλεμένες γωνίες, την ίδια στιγμή που στην άκρη έχει πάρει θέση το γράμμα «Ε» το οποίο μας βοηθά για να ξεχωρίσουμε την ηλεκτρική έκδοση από αυτή με τους κινητήρες εσωτερικής καύσης.

Στη δεύτερη εικόνα εμφανίζεται η ζάντα του αυτοκινήτου, την οποία έχουμε ξαναδεί κατά την επίσημη παρουσίαση του MINI Electric Concept που πραγματοποιήθηκε για πρώτη φορά πέρυσι και όπως έγινε γνωστό έχει μεταφερθεί αυτούσια και στο μοντέλο παραγωγής.
 
Το ηλεκτρικό ΜΙΝΙ θα κατασκευαστεί στο εργοστάσιο της φίρμας στο εργοστάσιο στην Οξφόρδης, ενώ το σύστημα μετάδοσης κίνησης θα παραχθεί στα εργοστάσια Dingolfing και Landshut. Τέλος να θυμίσουμε πως το εμπορικό λανσάρισμα του αμιγώς ηλεκτρικού μοντέλου της ΜΙΝΙ έχει οριστεί για το τέλος του 2019, έτσι ώστε να γιορτάσει η φίρμα την 60ή επέτειο του πρώτου MINI.

Ακολουθήστε το Αutoagora στο Google News. Bρείτε όλες τις ειδήσεις