Test Συνεργείων
Τι δεν σας έχουν πει
Short Videos

Στην εικόνα βλέπετε την Porsche Cayenne E-Hybrid.

Εκτός από το μυστηριώδες crossover και μετά την εισαγωγή της Taycan, η Porsche αναμένεται να ξεκινήσει την κατασκευή και άλλων ηλεκτρικών αυτοκινήτων.

Ηλεκτρικό SUV από την Porsche

17/10/2018

Ένα αμιγώς ηλεκτρικό SUV βρίσκεται στα βραχυπρόθεσμα πλάνα της Porsche όπως επίσημα ανακοινώθηκε.

Μέσω της νέας Taycan, η Porsche θα εισέλθει και επίσημα στην ηλεκτρική εποχή, ωστόσο αυτή αναμένεται να είναι μόνο η αρχή, κάτι το οποίο ανακοινώθηκε επισήμως από τον αναπληρωτή πρόεδρο της εκτελεστικής επιτροπής της μάρκας, που έκανε λόγω για ένα ηλεκτρικό SUV.
 
Συγκεκριμένα, ο Lutz Meschke σε δηλώσεις του στους εκπροσώπους του Τύπου τόνισε αρχικά πως «Μπορείτε να περιμένετε ένα ηλεκτρικό SUV το αργότερο το 2022», ενώ αν και δεν προχώρησε σε περισσότερες πληροφορίες είπε πως θα είναι ένα «μεγάλο SUV».

Περισσότερες πληροφορίες δεν έχουν κάνει την εμφάνισή τους, ωστόσο αναφορές των ξένων μέσων ενημέρωσης κάνουν λόγο πως δεν αποκλείεται να πρόκειται για ένα νέο SUV που θα είναι βασισμένο στο Cayenne, και όχι μία ηλεκτρική έκδοση του τρέχοντος Cayenne το οποίο πρόσφατα επανασχεδιάστηκε. Από κει και πέρα υπαρκτές είναι και οι φήμες που αναφέρουν ότι το νέο «πράσινο» αυτοκίνητο της γερμανικής μάρκας uα είναι ένα SUV βασισμένο στο Audi E-Tron.
 
Εκτός από το μυστηριώδες crossover και μετά την εισαγωγή της Taycan, η Porsche αναμένεται να ξεκινήσει την κατασκευή και άλλων ηλεκτρικών αυτοκινήτων μέσα στις οποίες θα βρίσκεται ένα μοντέλο παραγωγής της Mission E Cross Turismo concept αλλά και μία έκδοση με Τarga οροφή. Λίγα είναι γνωστά για το τελευταίο μοντέλο, αλλά λέγεται πως θα μπορούσε να φθάσει το 2020 ή το 2021.

Ακολουθήστε το Αutoagora στο Google News. Bρείτε όλες τις ειδήσεις