Test Συνεργείων
Τι δεν σας έχουν πει
Short Videos

Το νέο ηλεκτροκίνητο σκουτεράκι σχεδιάστηκε αποκλειστικά από τη SEAT για τους πελάτες της.

Tο SEAT eXS Kick Scooter.

Ηλεκτρικό πατίνι από τη SEAT

12/11/2018

Μπορεί η SEAT να είναι γνωστή για τα αυτοκίνητα που κατασκευάζει, ωστόσο το τελευταίο της όχημα δεν έχει τέσσερις τροχούς, αλλά δύο και φυσικά δεν πρόκειται για αυτοκίνητο. Γνωρίστε το SEAT eXS.

Καθώς οι σύγχρονες πόλεις συνεχίζουν να αναπτύσσονται, η εξεύρεση λύσεων αποτελεσματικής κινητικότητας έχει πλέον καταστεί μία από τις μείζονες προκλήσεις που πρέπει να αντιμετωπίσουν οι αυτοκινητοβιομηχανίες. H πρόταση της SEAT σε όλο αυτό είναι το SEAT eXS KickScooter.

Το SEAT eXS το οποίο κατασκευάστηκε σε συνεργασία με τη Segway, σύμφωνα με τη φίρμα αποτελεί την τέλεια micromobility λύση για τους χρήστες που θέλουν να κυκλοφορούν στην πόλη με αποτελεσματικό και βιώσιμο τρόπο. Το νέο SEAT eXS θα κάνει την πρώτη του εμφάνιση στο Smart City Expo World Congress που θα πραγματοποιηθεί στη Βαρκελώνη από τις 13 έως τις 15 Νοεμβρίου, όπου οι επισκέπτες θα έχουν την ευκαιρία για αποκλειστική οδηγική δοκιμή.

Το νέο ηλεκτροκίνητο πατίνι σχεδιάστηκε αποκλειστικά από τη SEAT για τους πελάτες της και διαθέτει την ηλεκτρική τεχνολογία της Segway, ενσωματωμένη στη πλατφόρμα ES2 του μοντέλου.

Όπως αναφέρει η SEAT, χάρη στους μεγάλους τροχούς με διάμετρο 8 ιντσών είναι εύκολο να οδηγηθεί, ενώ οι αναρτήσεις του προσφέρουν ομαλή διαχείριση, ενώ ο συνδυασμός της μπαταρίας και του κινητήρα επιτρέπουν τη διάνυση απόστασης μέχρι 25 χλμ./ώρα.

To eXS είναι επίσης εξοπλισμένο με εμπρός και πίσω φώτα LED, προσαρμοσμένο φωτισμό περιβάλλοντος, οθόνη LCD, cruise control, αντικλεπτικό και πρόσθετη μπαταρία που μπορεί να συνδεθεί ώστε να αυξήσει την χιλιομετρική του εμβέλεια, φτάνοντας το μέγιστο τα 45 χλμ./ώρα, ανάλογα με τις συνθήκες.

Το προσεχές διάστημα θα είναι διαθέσιμο προς πώληση στις Ισπανία, Γαλλία, Γερμανία, Αυστρία, Ελβετία και Πορτογαλία πριν από το τέλος του έτους και μέσα στο 2019 και στην υπόλοιπη Ευρώπη.

Ακολουθήστε το Αutoagora στο Google News. Bρείτε όλες τις ειδήσεις