Test Συνεργείων
Τι δεν σας έχουν πει
Short Videos

Honda: Νέα Εποχή με sport SUV

Διαβάστηκε από 14900 αναγνώστες - 6/10/2020

Η Ηοnda με κίνηση ρουά ματ ετοιμάζεται να εκπλήξει τους πάντες με το νέο sporty SUV που ετοιμάζει να παρουσιάσει το 2025. SUV από το μέλλον με υψηλές αποδόσεις και σώμα τύπου Acura NSX.

H Honda μια απ τις μεγαλύτερες και πιο αξιόπιστες εταιρίες αυτοκινήτων κατάφερε με τη πάροδο των χρόνων να δημιουργήσει ένα brand το οποίο πουλάει σε όλες τις ηλικίες. Σήμερα οι καταναλωτικές τάσεις έχουν αλλάξει  με αποτέλεσμα ο κόσμος να στρέφεται σε μεγαλύτερα οχήματα, αφήνοντας πίσω κλασσικά αγαπημένα μοντέλα όπως το Civic. Μια πρόσφατη αναφορά και με σκοπό την άνοδο των πωλήσεων της εταιρίας θέλει την ενσωμάτωση μοντέλου SUV και συγκεκριμένα τύπου Acura NSX.
 
Η Ιαπωνική εταιρεία δείχνει να κατανοεί τις καταναλωτικές ανάγκες και την ανάγκη δημιουργίας ενός sport SUV όπως το Porsche Cayenne Coupe, παντρεύοντας το στυλ του ΝSX με σώμα SUV.  Σχετικά με αυτή την αναφορά, το έργο ακόμα βρίσκεται σε πολύ πρόωρο στάδιο χωρίς ακόμα να ναι γνωστό κατά πόσο είναι υλοποιήσιμο.

Το NSX συνδυάζει έναν V6 turbo κινητήρα 3,5-λίτρων, με τρεις ηλεκτρικούς κινητήρες για συνολική συνδυασμένη ισχύ 573 ίππων και 645 Nm ροπής, φτάνοντας τα  100 χιλιόμετρα ανά ώρα σε 2,0 δευτερόλεπτα με τελική ταχύτητα307 χλμ/ώρα. Σε ένα κομψό SUV, αυτή η ποσότητα ισχύος ή ακόμα και κοντά σε αυτό σίγουρα θα κινήσει την προσοχή του κοινού.

Προς το παρόν η εξέλιξη υλοποίησης αυτού του έργου φαντάζει μακρινή καθώς  δε περιμένουμε το ντεμπούτο του συγκεκριμένου μοντέλου νωρίτερα από το 2025, με τη Honda να μας κρατάει σε αναμμένα κάρβουνα. Παράλληλα η εταιρία στο προσεχές μέλλον θα παρουσιάσει 2 νέα μικρότερα crossover όπου το ένα εκ των δυο  θα είναι έτοιμο να ανταγωνιστεί τα αντίστοιχα της ίδιας κατηγορίας . Το 2021 ενδέχεται να είναι  πολύ απαιτητική σεζόν για την εταιρία καθώς όλα τα φώτα πέφτουν στην αποκάλυψη της νέας γενιάς Ηonda Civic.
 

Ακολουθήστε το Αutoagora στο Google News. Bρείτε όλες τις ειδήσεις