Test Συνεργείων
Τι δεν σας έχουν πει
Short Videos

Το πρώτο της crossover μας παρουσίασε και επίσημα η Datsun, η οποία του έδωσε την ονομασία Cross.

Το νέο μοντέλο είναι βασισμένο στο πρωτότυπο που ονομάστηκε Go-Cross.

Το πρώτο crossover της Datsun φέρει ένα σύστημα ψυχαγωγίας, αλλά και μια μικρή τρίτη σειρά καθισμάτων.

Ιδού το νέο Datsun Cross

19/1/2018

Το πρώτο της crossover μας παρουσίασε και επίσημα η Datsun, η οποία του έδωσε την ονομασία Cross.

Το νέο μοντέλο το οποίο είναι βασισμένο στο πρωτότυπο που ονομάστηκε Go-Cross, στο μπροστινό μέρος φέρει μια φαρδιά εξάγωνη γρίλια το πλαίσιο της οποίας φέρει ένα μεταλλικό φινίρισμα, δεξιά και αριστερά της οποία έχουν τοποθετηθεί μεγάλα φωτιστικά σώματα και στρογγυλοί προβολείς ομίχλης.
 
Από κει και πέρα οι σχεδιαστές εγκατέστησαν 15αρες ζάντες αλουμινίου, ράγες οροφής, ενώ στο πίσω μέρος και συγκεκριμένα στην πόρτα του πορτμπαγκάζ θα βρει κανείς μια ενσωματωμένη αεροτομή, ενώ σε ότι αφορά τις διαστάσεις το Cross έχει μήκος 3.995 χιλιοστά, πλάτος 1.670 χιλιοστά και ύψος 1.560 χιλιοστά, ενώ τα μεταξόνιό του έχει μήκος 2450 χιλιοστά.
 
Περνώντας στο εσωτερικό οι επιβάτες θα δουν ένα τιμόνι τριών ακτίνων, μάυρα καθίσματα τα οποία έρχονται σε αντίθεση με τα μεταλλικά στοιχεία που βρίσκεται και εντός της καμπίνας, ενώ αναφορικά με τον εξοπλισμό, το πρώτο crossover της Datsun φέρει ένα σύστημα ψυχαγωγίας, αλλά και μια μικρή τρίτη σειρά καθισμάτων, που μπορεί να φιλοξενήσει επιπλέον επιβάτες αν κριθεί αναγκαίο.
 
Η ισχύς παράγεται από έναν βενζινοκινητήρα 1.2 λίτρων που προσφέρει 78 ίππους και 104 Nm ροπής και μπορεί να συνδυαστεί είτε με χειροκίνητο κιβώτιο ταχυτήτων είτε με προαιρετικό κιβώτιο X-Tronic συνεχώς μεταβαλλόμενων σχέσεων (CVT).
 
Τέλος αξίζει να σημειωθεί πως το Datsun Cross θα κυκλοφορήσει στην αγορά της Ινδονησίας τον Μάρτιο και το κόστος του ξεκινά από τα 163 εκατομμύρια ρουπία (περίπου 10.000 ευρώ).   

Ακολουθήστε το Αutoagora στο Google News. Bρείτε όλες τις ειδήσεις