Test Συνεργείων
Τι δεν σας έχουν πει
Short Videos
4 φωτογραφίες »

Hyundai Kona Electric: Με δεκάδες τεχνολογίες για ξεκούραστη οδήγηση

Διαβάστηκε από 8693 αναγνώστες - 21/9/2020

Το τεχνολογικό προφίλ του νέου Kona, δεν περιορίζεται μονάχα στις δυνατότητες του ηλεκτρικού του συνόλου, καθώς μία πληρέστατη σουίτα συστημάτων είναι έτοιμη να κάνει την καθημερινότητα σας αισθητά πιο ευχάριστη.

Το Hyundai Kona Electric διαθέτει μία από τις πληρέστερες λίστες εξοπλισμού που διατίθεται στην αγορά των SUV. Κατανοώντας απόλυτα τις ανάγκες της σύγχρονης οδήγησης, φέρνει λύση και άνεση σε κάθε σύγχρονη πρόκληση, είτε αυτό μεταφράζεται σε συνδεσιμότητα είτε σε καθαρή ψυχαγωγία.

Αρχικά η προαιρετική οθόνη αφής 10.25 ιντσών αποτελεί το τεχνολογικό υπόβαθρό της καμπίνας, υποστηρίζοντας μάλιστα 3D πλοήγηση με μόνιμη ενημέρωση χαρτών, την ώρα που πραγματοποιεί σύνδεση με όλα τα λογισμικά smartphones σε ελάχιστα δευτερόλεπτα. Παράλληλα ο ψηφιακός πίνακας οργάνων παρέχει εξειδικευμένη ενημέρωση τόσο για την κατανάλωση της ηλεκτρική ενέργειας, όσο και για τα λοιπά μέρη του συνόλου. Η εντυπωσιακή κατάσταση των γραφικών και της απεικόνισης είναι αυτή που ξεκουράζει το μάτι του οδηγού, ο οποίος μάλιστα έχει την δυνατότητα να ενημερώνεται ακόμα και από το εξελιγμένο σύστημα Head Up Display, έχοντας συνεχώς το βλέμμα του στον δρόμο.



Παράλληλα, η επιφάνεια ασύρματης φόρτισης που βρίσκεται στην κεντρική κονσόλα (πρότυπο Qi) σας επιτρέπει να φορτίζετε εύκολα ένα συμβατό smartphone χωρίς τη χρήση καλωδίων, όσο το premium ηχοσύστημα της KRELL προσφέρει εξαιρετική απόδοση ήχου. Οκτώ ηχεία και ένας εξωτερικός ενισχυτής συνθέτουν μία ξεχωριστή ηχητική εμπειρία για όλους τους επιβάτες, κάνοντας τα ταξίδια ακόμα πιο ευχάριστα. Αποκορύφωμα άνεσης αποτελεί το θερμαινόμενο τιμόνι, ο διζωνικός κλιματισμός όπως και η δυνατότητα (όταν το αυτοκίνητο είναι συνδεδεμένο σε μία εξωτερική ηλεκτρική παροχή), να προγραμματίσετε την ώρα που επιθυμείτε να προθερμάνετε την καμπίνα του νέου Kona Electric στη θερμοκρασία της επιλογής σας.
 
 

Αποκτήστε το νέο ηλεκτρικό Hyundai Kona από 36.990 ευρώ, μαζί με 5 χρόνια εργοστασιακής εγγύησης ανεξαρτήτως χιλιομέτρων. Δείτε κάθε πτυχή του μοντέλου εδώ.

Ανακαλύψτε εδώ τα συστήματα ασφαλείας. τις σχεδιαστικές καινοτομίες αλλά και την οδηγική του συμπεριφορά.
 

Ακολουθήστε το Αutoagora στο Google News. Bρείτε όλες τις ειδήσεις