Test Συνεργείων
Τι δεν σας έχουν πει
Short Videos
5 φωτογραφίες »

Hyundai Kona Electric: Ένα e-SUV που δεν περιορίζεται στην πόλη

Διαβάστηκε από 22480 αναγνώστες - 21/9/2020

Κάνοντας την οδήγηση πιο ενδιαφέρουσα από ποτέ. Με επιλογές Sport και Eco, διαμορφώνετε ανά πάσα στιγμή το δικό σας Kona, όσο οι επιβάτες απολαμβάνουν εξαιρετική ποιότητα κύλισης και φυσικά… ηχομόνωση.

Το φράγμα που έθετε η μέχρι τώρα περιορισμένη αυτονομία των αμιγώς ηλεκτρικών μοντέλων, κερδήθηκε μια και καλή από το νέο Kona. Με τις νέες μπαταρίες ιόντων λιθίου με χαμηλότερη ευαισθησία μνήμης και τα έξυπνα συστήματα αυτόματης ανάκτησης ενέργειας από την πέδηση, είναι σε θέση να προσφέρει στον οδηγό, αυτό που κάθε φορά χρειάζεται.



Με την λειτουργία Sport έχετε στην θέση σας ένα ετοιμοπόλεμο SUV που θα κινηθεί ιδιαίτερα γρήγορα και αποτελεσματικά κάτω από όλες τις συνθήκες, ενώ με την λειτουργία ECO θα καταφέρει ακόμη και να ξεπεράσει την εργοστασιακή αυτονομία των 449χλμ. Κινηθείτε καταναλώνοντας μόλις 14.3kWh/100χλμ. και ρίξτε τα έξοδα μετακίνησης σας στο ¼ συγκριτικά με ένα συμβατικό μοντέλο με κινητήρα εσωτερικής καύσης.



Ο οδηγική αίσθηση που παρέχει το ηλεκτρικό Kona είναι μία ξεχωριστή εμπειρία που χαρακτηρίζεται από απύθμενη ροπή, εξαιρετική ποιότητα κύλισης και απόλυτη ηχομόνωση. Ταξιδέψτε άνετα και με ασφάλεια έχοντας ένα σύνολο που ανταποκρίνεται εξαιρετικά σε όλα τα τερέν και δεν θα αρνηθεί ακόμη και σπορ εκρήξεις, παραμένοντας πάντα ένα οικογενειακό αυτοκίνητο που εξυμνεί την ευρυχωρία και την άνεση για όλους τους επιβάτες του.
 

 
Αποκτήστε το νέο ηλεκτρικό Hyundai Kona από 36.990 ευρώ, μαζί με 5 χρόνια εργοστασιακής εγγύησης ανεξαρτήτως χιλιομέτρων. Δείτε κάθε πτυχή του μοντέλου εδώ.
 

Ανακαλύψτε όλα τα τεχνολογικά καλούδια, τον εξελιγμένο ηλεκτροκινητήρα αλλά και τις λεπτομέρειες της σχεδίασης του.
 

Ακολουθήστε το Αutoagora στο Google News. Bρείτε όλες τις ειδήσεις