Test Συνεργείων
Τι δεν σας έχουν πει
Short Videos

Ιδού το νέο Hyundai i30 με νέο κινητήρα

Διαβάστηκε από 12586 αναγνώστες - 26/2/2020

Η Κορεατική βιομηχανία της Hyundai παρουσίασε και επίσημα το ανανεωμένο i30, και με νέο κινητήρα 1.500cc, mild hybrid τεχνολογία αλλά και νέα σχεδίαση.

Το νέο Hyundai  i30 θα είναι διαθέσιμο με τρία διαφορετικά αμαξώματα. Θα κυκλοφορήσει σε Hatchback, Fastback και Wagon, ενώ όλα τους συνδυάζονται και με την έκδοση N Line. Το νέο Hyundai i30 έχει ολοκαίνουργιο προφυλακτήρα εμπρός και πίσω, με αρκετά μεγαλύτερη γρίλια και εισαγωγές αέρα, αλλά και νέα φωτιστικά σώματα.



Μεγάλες αλλαγές βρίσκουμε στους κινητήρες που θα εφοδιάσουν το νέο Hyundai i30, όπου πλέον συναντάμε mild hybrid κινητήρια σύνολα και έναν νέο κινητήρα βενζίνης.

Αρχικά θα συναντήσει κανείς τις γνωστές επιλογές του υπερτροφοδοτούμενου κινητήρα βενζίνης του 1,0 λίτρου όσο και τον diesel κινητήρα του 1,6 λίτρου, με mild hybrid τεχνολογία, αποδίδοντας 120 και 136 ίππους. Η νέα επιλογή στον τομέα των κινητήρων είναι ο νέος υπερτροφοδοτούμενος βενζινοκινητήρας του 1,5 λίτρου, με απόδοση που φτάνει τους 160 ίππους. Όλες οι παραπάνω εκδόσεις προσφέρονται με μηχανικό κιβώτιο έξι σχέσεων, αλλά και με ένα νέο αυτόματο κιβώτιο διπλού συμπλέκτη επτά σχέσεων.



Στο εσωτερικό οι αλλαγές έχουν εστιαστεί στα ποιοτικά υλικά, την διασύνδεση αλλά και τα συστήματα υποβοήθησης, που έχουν εξοπλίσει το νέο Hyundai i30. Εντύπωση προκαλεί ο ψηφιακός πίνακας 7 ιντσών αλλά και η νέα touch-screen 10 ιντσών με νέο σύστημα πολυμέσων.
 

Ακολουθήστε το Αutoagora στο Google News. Bρείτε όλες τις ειδήσεις