Test Συνεργείων
Τι δεν σας έχουν πει
Short Videos

Ιnsignia GSi Sports Tourer 260 ίππων

8/9/2017

Λίγες μέρες πριν από την επίσημη παρουσίαση του στο Σαλόνι Αυτοκινήτου της Φρανκφούρτης, το ισχυρό Insignia GSi Sports Tourer αποκαλύπτεται.

Εξοπλισμένο με τον καινούριο 2λιτρο biturbo κινητήρα πετρελαίου, το νέο Opel Insignia GSi και σε εκδοχή Sports Tourer έρχεται για να εντυπωσιάσει την Φρανκφούρτη.

Το νέο δίλιτρο diesel μοτέρ αποδίδει 210 ίππους, ενώ χάρη στη διαδοχική υπερτροφοδότηση δύο σταδίων, η ροπή ανέρχεται σε 480 Nm, διαθέσιμα μόλις από τις 1.500 σ.α.λ.  Η τελική ταχύτητα ανέρχεται στα 233χλμ./ώρα, κάνει τα 0-100 χλμ./ώρα σε 7,9 δλ., ενώ συνδυάζεται αποκλειστικά με 8άρι αυτόματο κιβώτιο.

Οι φαν της βενζίνης έχουν την επιλογή  του 2λιτρου turbo, το οποίο έχει ισχύ 260 ίππων και ροπή 400 Nm ενώ μπορούν να επιλέξουν το αυτόματο κιβώτιο 8 σχέσεων με paddles στο τιμόνι.

Οι εξωτερικές διαφορές σε σχέση με την απλή έκδοση, εντοπίζονται στα εμπρός φωτιστικά σώματα, τους νέους επιβλητικούς εισαγωγείς αέρα, τις 20άρες ζάντες, τα φρένα Brembo αλλά και το mode Competition ( απενεργοποίηση του traction control).

Στο εσωτερικό, αναμένουμε τον ίδιο εσωτερικό διάκοσμο με το Insignia GSi σεντάν που περιλαμβάνει νέα σπορ καθίσματα με πιστοποίηση AGR, flat-bottom δερμάτινο τιμόνι και αλουμινένια πεντάλ.
 

Ακολουθήστε το Αutoagora στο Google News. Bρείτε όλες τις ειδήσεις