Test Συνεργείων
Τι δεν σας έχουν πει
Short Videos

Ασκούνται πιέσεις στο Διοικητικό συμβούλιο της μάρκας για να δοθεί το πράσινο φως για μια ισχυρότερη έκδοση.

Πιο ισχυρό το Navara;

23/2/2018

Έτοιμη φαίνεται να είναι η Nissan να λανσάρει μια νέα ισχυρότερη έκδοση του Navara για να αντιμετωπίσει τον μεγάλο ανταγωνισμό. Διαβάστε τι μαθαίνουμε.

Σε σκέψεις βρίσκεται η Νissan για να προσθέσει στην γκάμα του Navara pick-up ένα πιο ισχυρό μοτέρ μετά την επίσημη παρουσίαση του Ford Ranger Raptor που το «βάζει κάτω» σε ιπποδύναμη.

Σύμφωνα με πληροφορίες, μεγάλα στελέχη της Νissan στην Αυστραλία ασκούν μεγάλες πιέσεις στο Διοικητικό συμβούλιο της μάρκας για να δοθεί το πράσινο φως για μια ισχυρότερη έκδοση που θα ξεπερνά κατά πολύ τους 200 ίππους, με το πρώτο υποψήφιο μοτέρ για να γίνει αυτό να είναι το 3λιτρο turbo μοτέρ που χρησιμοποιεί η Μercedes X-Class, με την οποία το Νavara μοιράζεται άλλωστε την ίδια πλατφόρμα.

Ο Ashwani Gupta, υψηλόβαθμο στέλεχος της μάρκας δήλωσε σε συνάντηση του με άλλα στελέχη θα συζητηθεί η ιδέα για ένα πιο ισχυρό Navara. «Aν με ρωτούσες χθες αν θα προχωρήσει κάτι τέτοιο θα σου έλεγα ότι δεν είναι προτεραιότητα μας. Ωστόσο σήμερα σου λέω πως είναι μια πιθανότητα που θα ερευνήσουμε.»

Αν η Nissan αποφασίσει να προχωρήσει σε κάτι τέτοιο τότε θα πρέπει να αναβαθμίσει σημαντικά το Νavara. Αυτήν την στιγμή, στην πιο ισχυρή του έκδοση με το 2,3 λίτρων μοτέρ αποδίδει 187 άλογα, αρκετά λιγότερα από τους 210 ίππους του 2λιτρου diesel κινητήρα του νέου Ranger Raptor.
 

Ακολουθήστε το Αutoagora στο Google News. Bρείτε όλες τις ειδήσεις