Test Συνεργείων
Τι δεν σας έχουν πει
Short Videos

James Bond έκδοση για DBS Superleggera

22/5/2019

Την James Bond έκδοση της DBS Superleggera παρουσίασε η Aston Martin, μια περιορισμένη έκδοση, που θα κυκλοφορήσει μόνο σε 50 «κομμάτια».. Αν σου περισσεύουν 349.000 ευρώ, τρέξε να παραγγείλεις..

Τη νέα της James Bond έκδοση για την DBS Superleggera παρουσίασε η Aston Martin για να τιμήσει τα πενήντα χρόνια από το ντεμπούτο της έκτης ταινίας της σειράς (Οn her Majesty`s Service) με πρωταγωνιστή τον ηθοποιό George Lazenby. H έκδοση αυτή θα προσφερθεί για μόνο 50 αυτοκίνητα, μόνο σε εξωτερική βαφή Olive Green, σαν μνεία στην DBS του 1969. Η γρίλια του μοντέλου θα διαφοροποιηθεί ώστε να μοιάζει περισσότερο στην κλασική Aston Martin της ταινίας ενώ παράλληλα, το αυτοκίνητο θα εξοπλιστεί ακόμα με ειδικά ανθρακονημάτινα μέρη, σφυρήλατες ζάντες και ειδικά εμβλήματα.



Στον εσωτερικό διάκοσμο, η καμπίνα θα προσφέρεται με γκρι Alcantara δέρμα σε συνδυασμό με κόκκινες λεπτομέρειες ενώ δεν θα μπορούσε να λείπει, η βαλίτσα με τα ποτά του James Bond που είναι έτσι σχεδιασμένη για να χωρά στο χώρο αποσκευών. Η έκδοση δεν περιλαμβάνει διαφοροποιήσεις στην ιπποδύναμη της Superleggera. Έτσι, η ισχύς του βρετανικού sportscar συνεχίζει να πηγάζει από τον twin-turbo 5.2-λίτρων V12  κινητήρα, ο οποίος προσφέρει 715 ίππους και 900 Nm ροπής, με τη δύναμη αυτή να πηγαίνει στους πίσω τροχούς μέσω ενός νέου οκτατάχυτου αυτόματου κιβωτίου ZF.



Αναφορικά με τις επιδόσεις τα 0-100 χλμ./ώρα έρχονται μέσα σε 3,4 δευτερόλεπτα, με τελική ταχύτητα τα 300 χλμ./ώρα. Από κει και πέρα αξίζει να σημειωθεί πως η Aston Martin DBS Superleggera διαθέτει ένα ισχυρό σύστημα πέδησης που συνδυάζει εξαπίστονες δαγκάνες μπροστά και τετραπίστονες πίσω, ενώ σύμφωνα με τη μάρκα το μοντέλο παράγει 180 κιλά κάθετης δύναμης..

Ακολουθήστε το Αutoagora στο Google News. Bρείτε όλες τις ειδήσεις