Test Συνεργείων
Τι δεν σας έχουν πει
Short Videos

Το πίσω μέρος δεν έχει επιμηκυνθεί.

Tο βάρος του θα ήταν αρκετά αυξημένο.

Jimny σε pick-up & 4θυρο!

22/6/2018

Oι ανεξάρτητοι σχεδιαστές έχουν πιάσει δουλειά και θέλουν να καλύψουν κάθε πιθανή εκδοχή με την οποία θα μπορούσε να λανσαριστεί το νέο Jimny. Eσείς τι λέτε;

Με την παρουσίαση του νέου Suzuki Jimny να πλησιάζει όσο περνάει ο καιρός, οι ανεξάρτητοι σχεδιαστές έχουν πιάσει ήδη δουλειά και έχουν αρχίσει να αποκαλύπτουν στο κοινό τις δικές τους προτάσεις για μια σειρά από εκδοχές του ιαπωνικού SUV.

Αυτή την φορά ο οίκος X-Tomi Design παρουσίασε δύο σχέδια για το πώς θα μπορούσε να μοιάζει το Jimny τόσο σε pick-up όσο και στην 4θυρη έκδοσή του. Όσον αφορά την pick-up εκδοχή, βλέπουμε πως είναι μονοκάμπινο και ότι το πίσω μέρος δεν έχει επιμηκυνθεί αρκετά, ώστε η καρότσα να είναι τέτοια που να μπορεί να ικανοποιήσει τους πιο απαιτητικούς επαγγελματίες.

Σε ό,τι αφορά στην 4θυρη έκδοση του, αν και φαίνεται ιδανικό για πολυμελείς οικογένειες και ότι θα μπορούσε να έχει μεγαλύτερους αποθηκευτικούς χώρους χωρίς τα πίσω καθίσματα, θα πρέπει μάλλον η Suzuki να του προσφέρει κάποιο πιο ισχυρό μοτέρ, αφού το βάρος του θα ήταν αρκετά αυξημένο.

Περί κινητήρων ο λόγος, τα μηχανικά σύνολα που θα δίνουν ισχύ στο νέο Jimny δεν έχουν γίνει ακόμα γνωστά αλλά αναμένεται να γίνει διαθέσιμο με τον 1.000άρη κινητήρα απόδοσης 110 ίππων και 170 Nm ροπής αλλά και έναν 1.200άρη κινητήρα ατμόσφαιρας. Στο σασί του, οι Ιάπωνες θα το εξοπλίσουν με δάπεδο τύπου σκάλας αλλά και σύστημα τετρακίνησης ΑllGrip Pro, έτσι ώστε να συνεχίσει να προσφέρει συγκινήσεις τόσο εντός όσο και εκτός δρόμου ενώ πιθανή είναι η προσθήκη για πρώτη φορά ενός αυτόματου κιβωτίου.

Εσείς τι λέτε; Θα θέλατε να δείτε το Jimny σε pick-up ή σε κάποια 4θυρη έκδοση;
 

Ακολουθήστε το Αutoagora στο Google News. Bρείτε όλες τις ειδήσεις