Test Συνεργείων
Τι δεν σας έχουν πει
Short Videos

To μοντέλο αυτό θα αποτελέσει μέρος της επιθετικής στρατηγικής του γερμανικού κολοσσού.

Cabrio το VW T-Roc

26/2/2018

Mια νέα «ανοιχτή» εκδοχή για το ολοκαίνουριο compact SUV ετοιμάζει η VW, σύμφωνα με δηλώσεις του CEO, Ηerbert Diess.

Η κατηγορία των cabrio SUV δεν μπορούμε να πούμε πως είναι και πολύ δημοφιλής, καθώς οι μάρκες που έχουν δώσει τέτοιες εκδοχές στα μοντέλα τους μπορούν να μετρηθούν στα δάχτυλα του ενός χεριού. Η VW μαθαίνουμε πάντως  πως θα κάνει την δική της προσπάθεια, με τις πληροφορίες να κάνουν λόγο ότι έχει δοθεί ήδη το πράσινο φως για το λανσάρισμα της cabrio εκδοχής του Τ-Roc.

To μοντέλο αυτό θα αποτελέσει μέρος της επιθετικής στρατηγικής του γερμανικού κολοσσού, με την VW να ανακοινώνει ότι θα γίνουν επενδύσεις 80 εκατομμυρίων ευρώ στο εργοστάσιο στο Osnabruck της Γερμανίας που κατασκευάζει το Golf cabrio, το Τiguan, την Porsche Cayman και θα αναλάβει την κατασκευή του Τ-Roc cabrio.

Ο CEO της VW, κ. Herbert Diess δήλωσε: «H Volkswagen εξελίσσεται σε μια μάρκα SUV.  To T-Roc θέτει ήδη νέα στάνταρ στην κατηγορία των compact SUV και με την cabrio εκδοχή του θα προσθέσουμε στην γκάμα ένα πιο συναισθηματικό μοντέλο».

Μάλιστα, δεν θα πρέπει να μας εκπλήξει η πιθανότητα να το δούμε στην Έκθεση Αυτοκινήτου της Γενεύης τον επόμενο μήνα, αν και το εμπορικό του λανσάρισμα δεν πρόκειται να γίνει μέσα στο 2018.
 

Ακολουθήστε το Αutoagora στο Google News. Bρείτε όλες τις ειδήσεις