Test Συνεργείων
Τι δεν σας έχουν πει
Short Videos

Καταδιωκόμενος πέφτει πάνω σε αυτοκίνητα (+video)

1/4/2019

Οδηγός χάνει τον έλεγχο της Chevrolet Cobalt που οδηγούσε καθώς καταδιώκεται απο την αστυνομία προκαλώντας ατύχημα. Δείτε το συγκλονιστικό video.

Τέσσερις άνθρωποι τραυματίστηκαν όταν ένας καταδιωκόμενος από τις Αρχές έπεσε πάνω στα οχήματα πολιτών που είχαν κάνει στην άκρη, σύμφωνα με τις εντολές της Αστυνομίας.

Στο video που θα δείτε παρακάτω, φαίνεται καθαρά η στιγμή που ο 26χρονος Dale Tucker χάνει τον έλεγχο της Chevrolet Cobalt που οδηγούσε, την στιγμή που πέρασε πάνω από καρφιά που έστησε η τοπική αστυνομία για να τον σταματήσει, μετά από απειλές του ότι θα προκαλέσει «κακό» σε μια οικογένεια στης περιοχής.
 
Οι Αρχές ξεκαθάρισαν πως τα καρφιά δεν ήταν η αιτία που ο ύποπτος έχασε τον έλεγχο, αφού τα ελαστικά μετά την επαφή τους με αυτά, δεν χάνουν αμέσως τον αέρα αλλά μπορούν να χρησιμοποιηθούν για κάμποσα ακόμη μέτρα. Ο Τucker κατηγορείται τώρα για επικίνδυνη οδήγηση, υπερβολική ταχύτητα, ανικανότητα έλεγχου του οχήματος του και για το γεγονός ότι δεν συμμορφώθηκε με τις εντολές των Αρχών να σταματήσει.

Δείτε το video.
 

Ακολουθήστε το Αutoagora στο Google News. Bρείτε όλες τις ειδήσεις