Test Συνεργείων
Τι δεν σας έχουν πει
Short Videos

Καθυστέρηση για τη νέα Skoda Octavia?

27/3/2019

Θα αργήσει η παρουσίαση της νέας Skoda Octavia, παρά τις φήμες που την ήθελαν να κάνει την εμφάνιση της μέσα στο 2019. Διαβάστε όλες τις πληροφορίες που μάθαμε από την αγορά.

Mπορεί οι φήμες να ανέφεραν πως η Skoda είναι πολύ κοντά στο να προχωρήσει στην επίσημη παρουσίαση της νέας Octavia μέσα στο 2019, με το εμπορικό λανσάρισμα να ακολουθεί λίγο αργότερα μέσα στο ίδιο έτος, ωστόσο πληροφορίες από την Τσεχία και την Αυστραλία σημειώνουν πως είναι πολύ πιθανό το ντεμπούτο της νέας Octavia να καθυστερήσει… πολύ.

Ο  Paul Pottinger, διευθυντής επικοινωνίας της Skoda στην Αυστραλία στο περιθώριο της παρουσίασης της έκδοσης SportLine, επιβεβαίωσε πως η τέταρτη γενιά του μοντέλου θα γίνει διαθέσιμη στην συγκεκριμένη αγορά το πρώτο τρίμηνο του 2021, έξι μήνες περίπου μετά το λανσάρισμα του 8ης γενιάς Golf που θα γίνει στην Αυστραλία το φθινόπωρο του 2020.
 

Με δεδομένο ότι, όπως συνηθίζεται, τα ευρωπαϊκά αυτά μοντέλα λανσάρονται στην Αυστραλία λίγο αργότερα από ό,τι στην Ευρώπη και σε συνδυασμό πως το ρεπορτάζ αναφέρει πως η νέα γενιά Golf θα καθυστερήσει να παρουσιαστεί ( το περιμένουμε στις αρχές του 2020), μας δίνεται η ευκαιρία να καταλάβουμε πως η παρουσίαση της νέας Skoda Οctavia θα γίνει πιθανότατα κατά το δεύτερο εξάμηνο του επόμενου έτους, πιθανότατα στην Έκθεση Αυτοκινήτου του Παρισιού.

Η έκδοση SportLine μάλιστα έχει σκοπό να δώσει μια μικρή ώθηση στον τομέα των πωλήσεων της τωρινής Octavia μέχρι να έρθει στις αντιπροσωπείες η επόμενη γενιά του Tσεχικού best-seller, αποτελώντας το μοντέλο που καλύπτει το κενό ανάμεσα στις «βασικές» εκδόσεις και την RS επιλογή με τις υψηλές επιδόσεις.
 

Ακολουθήστε το Αutoagora στο Google News. Bρείτε όλες τις ειδήσεις