Test Συνεργείων
Τι δεν σας έχουν πει
Short Videos

H ανάπτυξη του D-1 πάντως συνεχίζεται ακόμη και σήμερα.

Καθυστερεί το ηλεκτρικό υπερ-αυτοκίνητο

12/7/2018

Καθυστερεί η παραγωγή ενός πολυαναμενόμενου ηλεκτρικού υπερ-αυτοκίνητου κι ας τράβηξε τα βλέμματα στη Γενεύη.

To Dendrobium D-1 είναι ένα ηλεκτρικό υπερ-αυτοκίνητο που έκανε το ντεμπούτο του το 2017 στην Έκθεση Αυτοκινήτου της Γενεύης και τράβηξε τα βλέμματα χάρη στην φουτουριστική του σχεδίαση και τις τρομερές του επιδόσεις.

Μετά την Έκθεση όμως ο ντόρος γύρω από το μοντέλο μειώθηκε, ενώ τώρα η εταιρεία μόλις ανακοίνωσε τα πλάνα της για την κατασκευή του μοντέλου παραγωγής στο Ηνωμένο Βασίλειο λέγοντας πως η ιπποδύναμη του θα ξεπερνά τα 1.800 άλογα και πως η ροπή του φτάνει τα 2.000 Nm.

H ανάπτυξη του D-1 πάντως συνεχίζεται ακόμη και σήμερα, αφού σύμφωνα με πληροφορίες η εταιρεία ψάχνει λύσεις να φέρει το βάρος του αυτοκινήτου κάτω από τα 1.750 κιλά. Ακριβείς πληροφορίες γύρω από τα τεχνικά χαρακτηριστικά του και από τις τεχνολογίες με τις οποίες εξοπλίζεται δεν έχουν γίνει γνωστές. Στην Γενεύη πάντως είχε διαρρεύσει πως έχει μέγιστη ταχύτητα τα 322 χλμ/ώρα και φτάνει τα 0-96 σε 2,7 δευτερόλεπτα.

Μέχρι την αναλυτική παρουσίαση του μοντέλου παραγωγής, η εταιρεία ανακοίνωσε πως όποιος επιθυμεί μπορεί να γνωρίσει από κοντά το νέο υπερ-αυτοκίνητο από την Σιγκαπούρη (εκεί εδρεύει η Vanda Electics που βρίσκεται πίσω από την κατασκευή του) στο επερχόμενο Salon Prive που θα λάβει χώρα από τις 30 Αυγούστου έως την 1η Σεπτεμβρίου.
 

Ακολουθήστε το Αutoagora στο Google News. Bρείτε όλες τις ειδήσεις