Test Συνεργείων
Τι δεν σας έχουν πει
Short Videos

Το Project Red Rover δεν είναι ένα απλά ένα ανακατασκευασμένο Range Rover Classic, αλλά κάτι παραπάνω.

Tο βρετανικό SUV κάτω από το καπό, «κρύβει» ένα V8 κινητήρα 6,2 λίτρων από τη Chevrolet.

Το εσωτερικό συνδυάζει την ξύλινη επένδυση στο ταμπλό και τις πόρτες, με το εκρού δέρμα.

Κάτι παραπάνω από ένα Range Rover Classic

9/11/2018

Το Project Red Rover δεν είναι ένα απλά ένα ανακατασκευασμένο Range Rover Classic, αλλά κάτι παραπάνω. Γνωρίστε το.

Στην αποκάλυψη ενός ανακατασκευασμένου Range Rover Classic προχώρησε η εταιρεία E.C.D Automotive Design, το οποίο ονόμασε Project Red Rover και εκτός από ένα νέο χρώμα στο εξωτερικό, αλλά και ένα διαφορετικό εσωτερικό, το ισχυροποίησε εφοδιάζοντάς το με νέο κινητήρα.
 
Ξεκινώντας από το τελευταίο στοιχείο να πούμε πως το βρετανικό SUV κάτω από το καπό, «κρύβει» ένα V8 κινητήρα 6,2 λίτρων από τη Chevrolet που συνδυάζεται με ένα εξατάχυτο αυτόματο κιβώτιο. Αν και στα στοιχεία των επιδόσεων δεν έχουν κάνει την εμφάνισή τους, αναμένεται πως η ισχύς θα μετράται το λιγότερο σε 355 ίππους, ενώ αν το νέο V8 μηχανικό σύνολο είναι ίδιο με αυτό του νέου Silverado της Chevrolet, τότε δεν αποκλείεται τα άλογα να φτάνουν τα 430!

Περνώντας στο αισθητικό κομμάτι, το αμάξωμα είναι βαμμένο σε μία έντονη κόκκινη απόχρωση (κάτι που αναφέρεται και στην ονομασία του - Project Red Rover), ενώ η αναφορά μας στο εξωτερικό μέρος ολοκληρώνεται με μαύρους τροχούς 20 ιντσών Kahn Mondial.
 
Το εσωτερικό συνδυάζει την ξύλινη επένδυση στο ταμπλό και τις πόρτες, με το εκρού δέρμα, που εκτός από τα πλαϊνά των θυρών καλύπτει και τα καθίσματα που διακοσμούνται με κόκκινες ραφές ίδιου χρώματος με αυτό που βλέπουμε στο εξωτερικό. Τέλος να σημειωθεί πως από την καμπίνα του Project Red Rover ξεχωρίζει η μεγάλη οθόνη που είναι τοποθετημένη στο κέντρο του ταμπλό.
 
Τέλος αξίζει να σημειωθεί πως η E.C.D Automotive Design ανέφερε πως εργάζεται πάνω σε ένα ακόμα Range Rover Classic, το οποίο θα δούμε σύντομα.           

Ακολουθήστε το Αutoagora στο Google News. Bρείτε όλες τις ειδήσεις