Test Συνεργείων
Τι δεν σας έχουν πει
Short Videos

Το Kia ProCeed έχει μπει στη γραμμή παραγωγής της εταιρείας στο εργοστάσιο της Zilina.

Kia ProCeed: Ξεκίνησε η παραγωγή του

26/11/2018

Το Kia ProCeed έχει μπει στη γραμμή παραγωγής της εταιρείας στο εργοστάσιο της Zilina και ένα βίντεο αποκαλύπτει μέρος της διαδικασίας που περνάει μέχρι να φτάσει στις αντιπροσωπείες.

Το νέο shooting brake μοντέλο, που θα παραχθεί και σε μία πιο ισχυρή έκδοση GΤ, είναι διαθέσιμο στη χώρα μας, με την Kia να έχει ήδη ανακοινώσει τις τιμές, λίγες μόλις ημέρες μετά την επίσημη παρουσίασή του, για τα οποία έχετε ενημερωθεί.
 
Δηλώσεις σχετικά με την παραγωγή του μοντέλου έκανε ο διευθύνων σύμβουλος της Kia Motors Σλοβακίας, Dae Sik Kim ο οποίος τόνισε: «Η έναρξη της παραγωγής για το νέο Kia ProCeed συμβαίνει μετά από ένα χρόνο σκληρής δουλειάς στο εργοστάσιό μας στη Ζιλίνα, μετά την επιτυχημένη εισαγωγή του Ceed Hatchback και του Ceed Sportswagon. Επιτύχαμε την εφαρμογή νέας τεχνολογίας στην παραγωγή, μειώνοντας δραματικά το ποσό των εκπομπών ρύπων από τους κινητήρες ντίζελ και βενζίνης για να διασφαλίσουμε την πλήρη συμμόρφωση με το πρότυπο εκπομπών ρύπων Euro-6d TEMP».

Τέλος να θυμίσουμε πως το ProCeed προσφέρεται με τα μηχανικά σύνολα βενζίνης 1,0 και 1,4 λίτρων και τον πετρελαιοκινητήρα 1,6 λίτρων από το κανονικό Ceed, συν τον κινητήρα βενζίνης 1.6 λίτρων του Ceed GT. Μάλιστα η σπορ έκδοση θα προσφέρει 204 ίππους και 265 Nm ροπής που διοχετεύεται στους εμπρός τροχούς, είτε μέσω ενός χειροκίνητου εξατάχυτου κιβωτίου, είτε μέσω ενός προαιρετικού αυτόματου κιβωτίου επτά ταχυτήτων διπλού συμπλέκτη.
 

Ακολουθήστε το Αutoagora στο Google News. Bρείτε όλες τις ειδήσεις