Test Συνεργείων
Τι δεν σας έχουν πει
Short Videos

Το μοντέλο βρίσκεται στη γραμμή παραγωγής του εργοστασίου στο Kecskemet της Ουγγαρίας.

Την έναρξη παραγωγής της νέας Mercedes CLA ανακοίνωσε η γερμανική φίρμα.

Η πρώτη «τεχνολογική» Mercedes CLA στη γραμμή παραγωγής

22/2/2019

Ξεκίνησε η παραγωγή της νέας Mercedes CLA, με το μοντέλο τεχνολογικής επανάστασης να βρίσκεται στη γραμμή παραγωγής του εργοστασίου στο Kecskemet της Ουγγαρίας.

Το νέο μοντέλο το οποίο έκανε το ντεμπούτο του στο Consumer Electronics Show του Λας Βέγκας, έρχεται με όλα τα συστήματα της νέας A-Class να τοποθετούνται κάτω από ένα κουπέ σώμα. Μάλιστα όπως γνωρίζουμε από την παρουσίαση, η νέα CLA είναι μεγαλύτερη από το προηγούμενο μοντέλο, προσφέροντας έτσι περισσότερη άνεση στους επιβάτες.
 
Ένα ακόμα από τα ολοκαίνουργια στοιχεία που έχει στη διάθεσή της είναι το σύστημα πληροφοριών και ψυχαγωγίας MBUX που εισήχθη στην A-Class αλλά και στη νέα GLE.

Από τη στιγμή που η CLA δεν παρουσιάστηκε σε κάποια Σαλόνι Αυτοκίνητου, αλλά σε μία έκθεση αναφορικά με την τεχνολογία, ήταν πασιφανές πως τα νέα τεχνολογικά συστήματα θα ήταν μέρος τους εαυτού της. Έτσι μεταξύ άλλων, η  δεύτερη γενιά της Mercedes CLA εφοδιάζεται με πολλά από τα πιο σύγχρονα συστήματα ασφαλείας που παρουσιάστηκαν πρώτη φορά στη μεγαλύτερη S-Class, όπως ημι-αυτόνομη οδήγηση, αυτόματο φρενάρισμα έκτατης ανάγκης, ενεργή υποβοήθηση διατήρησης λωρίδας κ.λπ.
 
Τέλος να θυμίσουμε πως οι πωλήσεις της νέας Mercedes-Benz CLA θα ξεκινήσουν τον ερχόμενο Μάιο για την ευρωπαϊκή αγορά με τις τιμές, σύμφωνα με τις πρώτες εκτιμήσεις, να ξεκινούν από τις 34.000 ευρώ για τη γερμανική αγορά.   

Ακολουθήστε το Αutoagora στο Google News. Bρείτε όλες τις ειδήσεις