Test Συνεργείων
Τι δεν σας έχουν πει
Short Videos

Το νέο Volvo S60 παρουσιάστηκε πριν μικρό χρονικό διάστημα.

Ξεπούλησε το S60 Polestar Engineered

2/7/2018

Σε ανακοίνωση της, η Volvo ενημέρωσε το κοινό ότι και τα 20 νέα S60 στην Polestar Engineered που διατέθηκαν μέσω της εφαρμογής της Volvo Care, «εξαφανίστηκαν» μέσα σε μόλις 39 λεπτά.

Το νέο Volvo S60 παρουσιάστηκε πριν μικρό χρονικό διάστημα, ωστόσο σύμφωνα με την μάρκα, και τα είκοσι S60 που διατέθηκαν στις ΗΠΑ με την κορυφαία έκδοση Polestar Engineered έχουν ήδη βρει τους νέους τους ιδιοκτήτες, μόλις 39 λεπτά αφότου η εταιρεία ανακοίνωσε τις τιμές και τα τεχνικά χαρακτηριστικά του στην ειδική εφαρμογή VolvoΆs Care.

Λόγω της μεγάλης αυτής ζήτησης, η Volvo αποφάσισε να προσφέρει στο κοινό της μια συμπληρωματική αναβάθμιση από την Polester Engineered για τα επόμενα 200 S60 R-Design που θα πωληθούν μέσα από την ίδια εφαρμογή. Αυτή η αναβάθμιση θα προσφέρει μεταξύ άλλων πιο άμεση απόκριση του γκαζιού, γρηγορότερη αλλαγή σχέσεων στο κιβώτιο κ.α, ωστόσο η συνολική του ιπποδύναμη θα συνεχίσει να φτάνει μόνο μέχρι τα 400 άλογα.

Η γκάμα του νέου S60 αποτελείται από τον τετρακύλινδρο βενζινοκινητήρα χωρητικότητας 2,0 λτ. σε τέσσερις εκδοχές με διαφορετική απόδοση. H πρώτη επιλογή, η οποία ονομάζεται Τ5 από τη Volvo, αποδίδει 250 ίππους με την κίνηση να μεταδίδεται μόνο στους εμπρός τροχούς, ενώ η δεύτερη Τ6 φτάνει σε ιπποδύναμη τα 310 άλογα με σύστημα τετρακίνησης. Οι υπόλοιπες δύο είναι υβριδικές και εξοπλίζονται με μια μπαταρία 10,8 kWh και ένα ηλεκτρικό μοτέρ στον πίσω άξονα. Πρόκειται για το Τ6 υβριδικό κινητήριο σύνολο που αποδίδει 340 ίππους και την ακόμα πιο ισχυρή έκδοση του (Τ8) που αποδίδει συνολικά 400 άλογα. Στην κορυφή της γκάμας πάντως θα τοποθετηθεί η έκδοση Polestar Engineered που θα εξοπλίζεται με Τ8 υβριδικό σύνολο που προαναφέραμε αλλά η συνολική του υπποδύναμη θα είναι 415 άλογα.
 

Ακολουθήστε το Αutoagora στο Google News. Bρείτε όλες τις ειδήσεις