Test Συνεργείων
Τι δεν σας έχουν πει
Short Videos

Η CUPRA πέρασε το DNA της στο Leon, παρουσιάζοντας το Leon CUPRA R ST, μία ειδική έκδοση που έρχεται με 300 ίππους.

Το Leon CUPRA R ST αντλεί ισχύ από τον υπερτροφοδοτούμενο κινητήρα 2,0 λίτρων.

Στο εσωτερικό ο οδηγός και ο συνοδηγός θα καθίσουν σε σπορ καθίσματα.

ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ: Leon CUPRA R ST 300 PS

12/3/2019

Η CUPRA παρουσίασε το Leon CUPRA R ST, μία special έκδοση που έρχεται με 300 ίππους. Ακούμε εντυπώσεις..

Μπορεί το Leon να μην έχει προσφερθεί ακόμα υπό το λογότυπο της CUPRA που αποτελεί αυτόνομη μάρκα, ωστόσο μέχρι να συμβεί κάτι τέτοιο η μάρκα φρόντισε να μας κρατήσει σε εγρήγορση παρουσιάζοντας μία ειδική έκδοση που αν και φέρει το λογότυπο της SEAT έχει έντονα χαρακτηριστικά CUPRA.
 
Το Leon CUPRA R ST αντλεί ισχύ από τον υπερτροφοδοτούμενο κινητήρα 2,0 λίτρων, που προσφέρει 300 ίππους και 400 Nm ροπής, συνεργαζόμενο με 7άρι αυτόματο κιβώτιο διπλού συμπλέκτη. Ο συνδυασμός αυτός του δίνει τη δυνατότητα να πραγματοποιήσει το σπριντ των 0-100 χλμ./ώρα σε 4,9 δευτερόλεπτα, με τελική ταχύτητα τα 250 χλμ./ώρα.

Υπεύθυνο για διακόψει την ισχύ είναι ένα σύστημα πέδησης Brembo, ενώ πατάει σε τροχούς 19 ιντσών και μπορεί να παραγγελθεί σε τέσσερα διαφορετικά χρώματα για το εξωτερικό μέρος. Από κει και πέρα στο εμπρόσθιο μέρος ένα σπλίτερ από ίνες άνθρακα έχει τον κυρίαρχο ρόλο, ενώ οι πλαϊνές ποδιές, οι τέσσερις απολήξεις του συστήματος εξάτμισης και ένας αεροδυναμικός διαχύτης, ολοκληρώνουν την εξωτερική εμφάνιση του μοντέλου.
 
Στο εσωτερικό ο οδηγός και ο συνοδηγός θα καθίσουν σε σπορ καθίσματα, ενώ εκτός από τα ανθρακονημάτινα διακοσμητικά στοιχεία, μία οθόνη που φιλοξενεί ένα σύστημα ψυχαγωγίας και ενημέρωσης και ένα ψηφιακός πίνακας οργάνων είναι μέρη του στάνταρ εξοπλισμού.
 
Οι τιμή του μοντέλου δεν έχει ανακοινωθεί ακόμη.

Ακολουθήστε το Αutoagora στο Google News. Bρείτε όλες τις ειδήσεις