Test Συνεργείων
Τι δεν σας έχουν πει
Short Videos

Σύμφωνα με πληροφορίες θα βασίζεται πάνω στο Vision GT Concept που σχεδίασε η μάρκα για το βιντεοπαιχνίδι Gran Turismo.

Η McLaren ετοιμάζει και ένα νέο μοντέλο κάτω από την ονομασία BC-03.

McLaren: Φέρνει νέο supercar

22/10/2018

Ένα νέο υπερ-αυτοκίνητο πιθανότητα για την πίστα ετοιμάζει η McLaren σύμφωνα με τις τελευταίες διαρροές.

Μπορεί οι περισσότεροι να έλεγαν το τελευταίο χρονικό διάστημα πως η McLaren εργάζεται πυρετωδώς και αποκλειστικά πάνω στην πολυαναμενόμενη Speedtail και την 720S convertible, ωστόσο διαρροές αναφέρουν πως το τμήμα MSO της βρετανικής εταιρείας ετοιμάζει κάτι πολύ ξεχωριστό.

Δύο χρήστες του instagram γνωστοί για την μεγάλη συλλογή τους από υπερ-αυτοκίνητα δημοσίευσαν δύο εικόνες που φανερώνουν πως η McLaren ετοιμάζει και ένα νέο μοντέλο κάτω από την ονομασία BC-03 που σύμφωνα με πληροφορίες θα βασίζεται πάνω στο Vision GT Concept που σχεδίασε η μάρκα για το βιντεοπαιχνίδι Gran Turismo. Mάλιστα, λέγεται πως θα κατασκευαστούν μόνο 5 τέτοια αυτοκίνητα και θεωρείται σίγουρο πως αντίθετα με την Speedtail, δεν είναι τριθέσια αλλά θα έχουν χώρο μόνο για έναν επιβάτη, τον οδηγό.

Αυτό σημαίνει πως θα πρόκειται για ένα αγωνιστικό μονοθέσιο, σχεδιαστικά κοντά στο concept με γιγάντια αεροτομή, τεράστιους εισαγωγείς αέρα και κατασκευασμένο επί το πλείστον από ανθρακόνημα. Η ισχύς του concept πήγαζε από έναν V8 twin-turbo κινητήρα 4,0 λίτρων σε συνδυασμό με δύο ηλεκτρικά μοτέρ με τη συνολική ιπποδύναμη να φτάνει τα 1.150 άλογα και τα 1.275 Νm ροπής.

Περισσότερες πληροφορίες αναμένονται σύντομα.
 

Ακολουθήστε το Αutoagora στο Google News. Bρείτε όλες τις ειδήσεις