Test Συνεργείων
Τι δεν σας έχουν πει
Short Videos

Το Opel Corsa GSi θα βασιστεί πάνω στο τωρινής γενιάς μοντέλο με τις απαραίτητες φυσικά αναβαθμίσεις.

Στα μηχανικά μέρη, η Opel ισχυρίζεται ότι το Corsa GSi θα επωφεληθεί από το σασί του OPC.

Mε 1.400άρι turbo το Corsa GSi

18/5/2018

Mε ανακοίνωση της η Opel επιβεβαίωσε τις πληροφορίες που ήθελαν το Corsa GSi να εξοπλίζεται με 1.400άρι turbo μοτέρ βενζίνης. Πόσα άλογα θα έχει;

Πριν από περίπου δύο μήνες, η Opel παρουσίασε τις πρώτες φωτογραφίες του Corsa GSi, κάνοντας το μικρό της αυτοκίνητο το δεύτερο μοντέλο μετά το Insignia που λαμβάνει μια τέτοια έκδοση. Ωστόσο, η μάρκα μέλος του PSA Group δεν είχε αποκαλύψει τίποτα σχετικά με τα τεχνικά χαρακτηριστικά του.

Αυτό πλέον αλλάζει, καθώς η Opel ανακοίνωσε ότι θα το εξοπλίσει με έναν 1.400άρη turbo κινητήρα με την απόδοση του να φτάνει τα 150 άλογα και τα 220 Nm ροπής σε συνδυασμό με 6τάχυτο κιβώτιο ταχυτήτων που θα του επιτρέπει να φτάσει τα 100 χλμ./ώρα από στάση σε 8,9 δευτερόλεπτα με μέγιστη τελική τα 207 χλμ./ώρα.
 
Όσον αφορά στην εμφάνιση, το Opel Corsa GSi θα βασιστεί πάνω στο τωρινής γενιάς μοντέλο με τις απαραίτητες φυσικά αναβαθμίσεις. Αυτές περιλαμβάνουν πιο δυναμικό πρόβολο με μεγαλύτερους εισαγωγείς αέρα, ανανεωμένη γρίλια και πιο μυώδες καπό που έχει και αυτός τον δικό του αεραγωγό. Στην συνέχεια, μπορούμε να παρατηρήσουμε ότι υπάρχουν ανθρακονημάτινοι καθρέπτες, πλαϊνές ποδιές ενώ στο πίσω μέρος, το μάτι δεν γίνεται να μην πέσει πάνω στην μεγάλη αεροτομή που βρίσκεται στην οροφή και στην χρωμιωμένη απόληξη της εξάτμισης. Τέλος, θα υπάρχει επιλογή για 18άρες ζάντες αλουμινίου.
 
Εικόνες από τον εσωτερικό του διάκοσμο δεν έχουν ακόμα παρουσιαστεί, ωστόσο η Opel υπόσχεται ότι θα υπάρχουν προαιρετικά καθίσματα Recaro, σπορ τιμόνι, δερμάτινο επιλογέα ταχυτήτων και πεντάλ από αλουμίνιο.

Το εμπορικό του λανσάρισμα αναμένεται αυτό το καλοκαίρι.

Ακολουθήστε το Αutoagora στο Google News. Bρείτε όλες τις ειδήσεις