Test Συνεργείων
Τι δεν σας έχουν πει
Short Videos

To Karoq.

Τα Skoda Karoq και Kodiaq με 2λιτρο TSI

28/3/2019

190 ίππους θα προσφέρει στα Karoq και Kodiaq η Skoda, με νέο δίλιτρο κινητήρα TSI. Διαβάστε όλα τα νέα για τις επερχόμενες εκδόσεις..

Την απόφαση να μεγαλώσει την γκάμα κινητήρων των Karoq και Kodiaq πήρε η Skoda για την αγορά του Ηνωμένου Βασιλείου. Η νέα προσθήκη αφορά τον 2λιτρο TSI κινητήρα του VW Group με απόδοση 190 άλογα και 320 Νm ροπής σε συνδυασμό αποκλειστικά με το 7τάχυτο αυτόματο κιβώτιο διπλού συμπλέκτη της μάρκας και με στάνταρ σύστημα τετρακίνησης.


 
Στο Karoq, η Skoda ανακοινώνει πως το σπριντ από στάση μέχρι τα 100 χλμ./ώρα γίνεται σε 7 δευτερόλεπτα με μέγιστη τελική ταχύτητα τα 210 χλμ./ώρα ενώ στο μεγαλύτερο Kodiaq, η επιτάχυνση έχει μετρηθεί στα 7,7 δευτερόλεπτα με την μέγιστη τελική ταχύτητα να φτάνει τα 209 χλμ./ώρα.
Στην εν λόγω αγορά, στο Karoq, ο 2λιτρος TSI γίνεται διαθέσιμος μόνο στην αρκετά πλούσια Sportline έκδοση ενώ στο Kodiaq, ο καταναλωτής μπορεί να επιλέξει το μοτέρ σε περισσότερα εξοπλιστικά επίπεδα.

Οι τιμές για το Karoq και το Kodiaq ξεκινούν από 31.820 λίρες (37.400 ευρώ) και 34.120 λίρες (40.000 ευρώ) αντίστοιχα. Μέχρι στιγμής η Skoda δεν έχει κάνει γνωστή κάποια πρόθεσή της να προσφέρει το 2λιτρο TSI στα δύο αυτά μοντέλα στην Ελλάδα.

Ακολουθήστε το Αutoagora στο Google News. Bρείτε όλες τις ειδήσεις