Test Συνεργείων
Τι δεν σας έχουν πει
Short Videos

Η ιπποδύναμη του μοντέλου φτάνει τώρα τα 420 άλογα.

Σύντομα αναμένονται τα βελτιωτικά πακέτα του οίκου και για όλες τις υπόλοιπες εκδόσεις του μοντέλου.

Η ιπποδύναμη του μοντέλου φτάνει τώρα τα 420 άλογα.

Με 420 PS η Χ3 της Dahler

14/6/2018

Με νέα εμφάνιση και 60 άλογα περισσότερα σε ιπποδύναμη, η Χ3 της Dahler δεν γίνεται να μην γοητεύσει κάθε φίλο της αυτοκίνησης.

Μετά το τελευταίο της πακέτο για την τελευταίας γενιάς BMW X1 νωρίτερα αυτό το έτος, η Dahler προχώρησε στο λανσάρισμα ενός νέου βελτιωτικού πακέτου για την Χ3.

Σε ό,τι αφορά την εμφάνιση του μοντέλου, ο βελτιωτικός οίκος προσφέρει στο μοντέλο νέες πιο ελαφριές σφυρήλατες ζάντες αλουμινίου, «Competition Line» εμβλήματα, νέο σύστημα ανάρτησης με μεγαλύτερη απόσταση από το έδαφος, σύστημα εξάτμισης τεσσάρων απολήξεων, μοναδικές θήκες καθρεπτών και ειδικό μαύρο χρώμα.

Στην εργοστασιακή της μορφή, αυτή η έκδοση της Χ3 αποδίδει 360 άλογα και 500 Νm ροπής και μπορεί να φτάσει τα 100 χλμ./ώρα σε μόλις 4,8 δευτερόλεπτα. Χάρη στην φροντίδα της Dahler όμως, η ιπποδύναμη του μοντέλου φτάνει τώρα τα 420 άλογα και τα 630 Nm ροπής ενώ, αν και δεν έχει επιβεβαιωθεί, αναμένονται οι επιδόσεις του να είναι και αυτές βελτιωμένες.

Σύντομα, αναμένονται τα βελτιωτικά πακέτα του οίκου και για όλες τις υπόλοιπες εκδόσεις του μοντέλου τόσο στην βενζίνη όσο και στο diesel

Ακολουθήστε το Αutoagora στο Google News. Bρείτε όλες τις ειδήσεις