Test Συνεργείων
Τι δεν σας έχουν πει
Short Videos

Με 462 ίππους το νέο VW Touareg R

25/2/2020

Μια ολοκαίνουργια performance επιλογή προσφέρει η VW στους θαυμαστές των επιδόσεων αλλά και της υβριδικής τεχνολογίας. Το νέο Volkswagen Touareg R έρχεται ως plug-in υβριδικό με ισχύ 462 ίππους.

Το επιβλητικό VW Touareg R θα συνδυάζει έναν turbo V6 κινητήρα 3,0 λίτρων και ένα ηλεκτρικό μοτέρ, με αυτόματο κιβώτιο οκτώ ταχυτήτων, και μόνιμη τετρακίνηση. Η συνδυαστική ισχύς αγγίζει τα 462 άλογα και τα 700 Nm ροπής, ενώ η εκπομπή του θα είναι 44 γρμ./χλμ CO2.



Το νέο VW Touareg R μπορεί να κινηθεί μέχρι και τα 140 χιλιόμετρα αποκλειστικά με ρεύμα, μέσω της μπαταρία των 14,1kWh. Εδώ θα πρέπει να αναφέρουμε πως δεν έχει επηρεαστεί καθόλου ο χώρος των επιβατών αλλά έχει μειωθεί λίγο ο χώρος των αποσκευών.



Το νέο VW Touareg R είναι διαθέσιμο στο Lapiz μπλε χρώμα, όπως και όλα τα υπόλοιπα μοντέλα της Γερμανικής βιομηχανίας, που έχουν την υπογραφή των μοντέλων R. Οι μεγάλες ζάντες των 22 ιντσών αλλά και όλες οι μαύρες λεπτομέρειες του πανίσχυρου SUV, προσφέρουν μια αίσθηση επιβλητικότητας.



Στο σαλόνι του αυτοκινήτου, θα παρατηρήσεις έναν ψηφιακό πίνακα οργάνων, μία οθόνη αφής 15 ιντσών για το σύστημα ψυχαγωγίας και ενημέρωσης, όπως και ένα ολοκαίνουργιο sport τιμόνι, ενώ δεν θα πρέπει να ξεχάσουμε να αναφέρουμε τα συστήματα ημι-αυτόνομης λειτουργίας οδήγησης που φροντίζουν την επιτάχυνση, διεύθυνση και φρενάρισμα μέχρι και τα 250 χλμ./ώρα.
 

Ακολουθήστε το Αutoagora στο Google News. Bρείτε όλες τις ειδήσεις